|
مشاهده متن کامل بحث +
1336484 بازدید
|
19958 پست
سلام دوستان ،من این تاپیک رو درست کردم که راه های شیک و خوش تیپ و زیبا بودنی رو که میدونیم با هم تبادل کنیم و به هم در به روز بودن از نظر ظاهری کمک کنیم. به نظر من یک خانم شیک واقعی در ایران خانمی هست که خیلی از مدهای رایج تبعیت نکنه یعنی یه جورایی خاص باشه و از خودش خلاقیت به خرج بده، حالا این شامل آرایش و لباس پوشیدن و یا حتی نوع رفتار و شخصیت اون خانم هم میشه،شما نظرتون چیه؟ اینجا از آرایشگاه تا خیاطی تا خیلی جاهای مختلف برای زیباتر بودن و به روزتر بودن رو میتونید معرفی کنید..
صبح همگی بخیر. آسمون شهر ما بنفشههههههه. هههههههههه همه جا هم تعطیل، ایول! :)))))))) پرنسس جون میدونم طرح اون تاتو مردونه س. الان که داره کامل میشه کل کمره دوستمو گرفته، گرگ و دارو درخت و ماهو و اینا هم داره :)))))))))))))))) من گفتم از نظر شما کار کسی که این خالو زده تمیزه؟ یعنی میشه بهش اطمینان کرد؟ بدون شابلون و کاملا دستی هم طرح رو زده. عزیزم این جدول علامت های زودیاک
http://www.tattootalent.com/images/zodiac%20signs%20tattoos.gif البته این اشکال اصلیشونه، طرح های تاتوشونو که سرچ کنی میبینی چقدر میشه خوشگل درآورد اینا رو. اون طرحی که " ام " ماننده و مال ویرگوئه(ماه تولدم) و دیروز گذاشتم با اینی که اصلشه قیافش فرق میکنه و بنظرم خوشگل تره.
کار این آقاهه هم به نظرم خوبه http://www.esitattoo.com/samples-tattoo.html
نایومی جون صبحت به خیر ،اینجا هم داشت نم نم بارون میومد که قطع شد.. میگم سمبل اردیبهشت Taruas باید باشه نه؟ آره کاره این آقاهه هم تمیزه،کجاست؟ سودا جون غذا بهش بده رو بیادش :)) من که خیلی از این کرم پودره خوشم اومده،پوشانندگیش عالیه،به نظر من برو بخر.. نایومی جون این طرح کوچیک آخری هم خوشگله..
وایییییی من از این طرح تاتو هم خیلی خوشم اومده.. چقدر بامززززززههههههههههه سسسسسس هههههه کاش میشد همچین طرحی بزنم و بعدش کسی آدم رو قضاوت نکنه و نگه چقدر جلفه!!! :((
پرنسس جان ما هم نم نم خاک داریم، خدایی هرکی تو این هوا نفس بکشه آسم نگیره یعنی ریه اش فولادیه!!! دیروز دوستم زنگ زده بود میگفت این خدا هم استغفرالله پیر شده ها.. پَ ای چه آسمونیه؟؟ (با لهجه جنوبی :)))))))
آره گلم کارش تمیزه، نمیدونم کجاس. یه زنگ بزن ببین هنوز کار میکنه یا نه، اگه کار میکنه برو نمونه کاراشو از نزدیک ببین بیا به ما هم بگو اگه زحمتی نیست (من خودم اگه اونجا بودم ازین فداکاریا میکردم- اینم گفتم که بندازمت تو رودربایستییییی)
اره princess جون، منم وسط نوشتم، Isabelle Caro رو میگى، اره طفلى، فرانسوى بود، عکاسى که اونو سوژه کرد ایتالیا یی ، دختر دایى من anorexiya هست ، بهتر شده، ولى وزنش از ۴۳ بالاتر نمیره وزنش :(
وای سودا تو ست من یه رژ گونهء 4 رنگ هست،رنگاشو میبینم ضعف میکنم،رژگونش عین مخمل رو پوست میخوابه لامصب!!! لی لی جون من قیمت تا تو تو ایران رو نداره،اما خواهرت چقدر خوب داده،راستی اگر بریم تایلند و چین هم اونجا تاتو کارهای خیلی ماهری دارن...