2777
2789

دیه وقتی شکسته شکسته دیگه 

چه درمانی بشه مثلا از اونجاکه شیکسته شده که دوباره راس نمیشه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️بعضی روزا تو زندگی هستن که دلت میخواد صدباااار زندگیشون کنی،اون حس خووب اون گریه ی از سر شوق،براتون از این روزا آرزو میکنم😌❤️ ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دلم نمیاد دوباره درمیاد یعنی؟مژه هام مشکی مشکی هم نیستش چیکار کنم مشکی و ضخیم تر شه؟

اره بابا در میاد منم همیشه اینکارو میککنم. اونایی که شکسته با کج شده ،اگه از اول اینجوریه کاریش نمیشه کردولی اگه ریزش زیاد داره محلول مژه سریتا عالبه

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
چرا از ته قیچی کن عالی تمیز و‌ مرتب در میاد

با قیچی میترسم دستم بلرزه بقیه شم قیچی شه با موچین بکنمشون؟چند تایی بیشتر نیستن هر چند دردناکه واقعا😢

🏃🏻‍♀️

اونایی که شکسته رو گچ بگیر

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  
اره بابا در میاد منم همیشه اینکارو میککنم. اونایی که شکسته با کج شده ،اگه از اول اینجوریه کاریش نمیش ...

سریتا میگن بعد قطع مصرف میریزه مژه هات شما امتحان کردید؟

🏃🏻‍♀️

سریتا میگن بعد قطع مصرف میریزه مژه هات شما امتحان کردید؟

اره بابا دارمش الان ن نمیریزه سریتا دوره داره یعنی الان که میزنی اونایی که شل و ضعیفه میریزه جاش قوی درمیاد فکر کنم یه ماه یا سه هفته هرشب باید بزنی

لطفا لایکم نکنید ممنونم