2777
2789
عنوان

همه بياين لطفا

54 بازدید | 14 پست

الان يه جا يه چيز جالب خوندم خواستم نظر شمارو هم بدونم، 

يه جا خوندم از هر چى بترسى سرت مياد

يعنى چى

يعنى خدا انقدر با بنده هاش دشمنى داره كه از هر چى بترسن تنبيهشون كنه و سرشون بياره؟ 

خداى به اين مهربونى؟؟؟.  

راستش من مخالفم 

و اينا ازون حرفاييه كه بين ايرانيا رواج داره

نظر شما؟ 

اگه اونجوری من از پول خیلی میترسم...واییییی 💰 پول....کمک کمک پول....اینا چرنده

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید وقتی واسه یه چیزی قدرتی بیشتر از قدرت خدا تجسم میکنی ،اون بلا سرت میاد که درس عبرت بشه .به نظرم اگه ته دلت از چیزی لرزید بسپرش به خدا و دیگه هم بهش فکر نکن یا حتی صدقه هم رد کن .اینطوری هم بلاها وانرژی های منفی رو از خودت و خانوادت دور میکنی هم دلت قرصه

شاید وقتی واسه یه چیزی قدرتی بیشتر از قدرت خدا تجسم میکنی ،اون بلا سرت میاد که درس عبرت بشه .به نظرم ...

منظورم اینه مثلا تا عطسه میکنن میگن باید صبر کنی اخه یه عطسه میتونه قدرت تصمیم گیری برای انجام یه کار رو داشته باشه؟!

شاید وقتی واسه یه چیزی قدرتی بیشتر از قدرت خدا تجسم میکنی ،اون بلا سرت میاد که درس عبرت بشه .به نظرم ...

خدا با اين همه مهربونيش يعنى دلش مياد با لرزيدن دلت اونم انسان ضعيف بخواد حاشو بگيره؟ 

آخه خدا مهربانترين مهربانهاست 

نمى دونم واقعأ☹️

منظورم اینه مثلا تا عطسه میکنن میگن باید صبر کنی اخه یه عطسه میتونه قدرت تصمیم گیری برای انجام یه کا ...

اين واقعأ خرافاته ، تحريك عصباى بينى به كار ما چى كار داره،.  ايرانيا واقعأ خيلى توو خرافاتن ، منم اعتقاد ندارم

البته حرف شما هم منطقيه، الان داشتم به قانون جذبى كه خيلى مد شده فكر مى كردم، كه آدما فكرشونو مؤثر مى دونن توو تصميم خدا، مى گن من به هر چى فكر كنم خلق مى كنم يعنى يه نوع شرك به خدا من شريكم توو تصميمات خدا، مه اكثرأ با نا اميدى همراهه اين قانون

[QUOTE=84323548]البته حرف شما هم منطقيه، الان داشتم به قانون جذبى كه خيلى مد شده فكر مى كردم، كه آدما فكرشونو مؤثر م ...[/QUOT

این قانون یه سری تفکراتی پشتشه که به نفع سیاست کشورهای دیگه میشه .الان نمیتونم درست توضیح بدم چون خیلی وقت پیش سخنرانی استاد رائفی پور رو گوش دادم و الان کاملا یادم نمونده.ولی خب کلا ما تو دینمون داریم ادعونی استجب لکم یعنی بخوانید تا اجابت کنم و اینکه از تو حرکت از خدا برکت .به قول استاد رائفی پور حالا یه آفریقایی گرسنه بیاد چندماه به غذاهای انچنانی فکر کنه عمرا اگه بتونه گیر بیاره مگه اینکه بلندشه یه تلاشی برا به دست اوردنش بکنه

[QUOTE=84323548]البته حرف شما هم منطقيه، الان داشتم به قانون جذبى كه خيلى مد شده فكر مى كردم، كه آدم ...

درکنار اینکه یه چیزی رو دوست داری به دست بیاری باید براش تلاشی هم بکنه و بخداتوکل کنی اونوقته که خدا اون چیزرو بهت میبخشه .درواقع اصل قانون جذب اینه فکر کنم

درکنار اینکه یه چیزی رو دوست داری به دست بیاری باید براش تلاشی هم بکنه و بخداتوکل کنی اونوقته که خدا ...

دقيقأ منم گوش دادم اونى كه شما مى فر مايينو ، كاملا موافقم

الان همه فكر مى كنن استغفرالله ذهنشون قدرت خدا گونه داره و كافيه به يه چيزى فكر كنن چه خوب چه بد، من راستش اولا شك داشتم ، قرآن كه خوندم خدا نگفته فكر كن بلا سرت مياد يا فكر كن كه پولدار بشى گفته دعا كن ازم بخواه بى واسطه خودم بهت مى دم

دقيقأ منم گوش دادم اونى كه شما مى فر مايينو ، كاملا موافقم الان همه فكر مى كنن استغفرالله ذهنشون قد ...

دقیقا همینه.خوشحالم که باهاتون آشنا شدم ،معلومه آدم فهمیده ای هستین که همینطوری حرف یه نفر رو قبول نمیکنین

دقیقا همینه.خوشحالم که باهاتون آشنا شدم ،معلومه آدم فهمیده ای هستین که همینطوری حرف یه نفر رو قبول ن ...

فداى شما بشم عزيز دلم منم از آشنايى با شما خيلى خوشحالم چون يه هم فكر پيدا كردم، همه ضد اين حرفهان چى بگم والا 😂