np____rk مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 910 عنوان عكس رنگي رحم 2584 بازدید | 93 پست بچه هركسي لطفا اگه تجربه اي داره بگه ممنون ميشم خدا شكرت🙏🏻 1397/12/20 | 01:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گربه_بوره عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8614 عزیزممیشه بگی مشکلت چیه؟میخام ببینم مث منی یا ن خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
نغمه۲۷ عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 من زن داداشم دوبار انجام داده یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
np____rk مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 910 عزیزممیشه بگی مشکلت چیه؟میخام ببینم مث منی یا ن pco هستم دكترم رو عوض كردم دكتر جديدم ميگه چون دوسال از اقدام اوليت گذشته و باردار نشدي بايد بري عكس رنگي خدا شكرت🙏🏻
74nesa عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 1219 خوشحال میشم راهنماییت کنم چون من خودم برام کابوس بزرگی بود ولی واقعا اصلا هیچی نبود بیخودی میترسیدم البته من بابیحسی انجام دادم ماه پیش خیلی راحت بود هیچی نفهمیدم اصلا منکه ازمعاینه وحشت دارم خیلی ریلکس بودم توعکس رنگی
negar7788 عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 4418 من زن داداشم دوبار انجام داده عزیزم با اون شکمت اونجوری راه نرو. دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم
np____rk مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 910 من زن داداشم دوبار انجام داده درد داره فك كنم؟ قبل رفتن مسكن خورده بود؟ خدا شكرت🙏🏻
negar7788 عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 4418 pco هستم دكترم رو عوض كردم دكتر جديدم ميگه چون دوسال از اقدام اوليت گذشته و باردار نشدي بايد بري عكس ... دقیقا حرف دکتر منو گفته.البته من چهارساله دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم
np____rk مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 910 خوشحال میشم راهنماییت کنم چون من خودم برام کابوس بزرگی بود ولی واقعا اصلا هیچی نبود بیخودی میترسیدم ... بي حسي رو خودشون بهتون زدن؟ يا شما گفتيد بي حسي بزنن؟ مسكني چيزي مصرف كرده بودين قبلش؟ خدا شكرت🙏🏻
مریمیم عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 1955 دقیقا حرف دکتر منو گفته.البته من چهارساله من سه ماهه قرص خوردم دکترم گفته عکس رنگی بگیر زود نیست؟
گربه_بوره عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8614 pco هستم دكترم رو عوض كردم دكتر جديدم ميگه چون دوسال از اقدام اوليت گذشته و باردار نشدي بايد بري عكس ... پی سی او چیه دقیقا؟ من انگار لوله هام بستن نمیدونم عکس رنگی لازمم یا نایقد دربارش سرچ زدم میدونم چجوریه سوالی داری بپرس خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
np____rk مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 910 دقیقا حرف دکتر منو گفته.البته من چهارساله شمارفتين عكس؟ خدا شكرت🙏🏻
گربه_بوره عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8614 خوشحال میشم راهنماییت کنم چون من خودم برام کابوس بزرگی بود ولی واقعا اصلا هیچی نبود بیخودی میترسیدم ... عزیزممیشه بگی لوله هات باز بوده یا بسته؟ خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
np____rk مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 910 پی سی او چیه دقیقا؟ من انگار لوله هام بستن نمیدونم عکس رنگی لازمم یا ن ایقد دربارش سرچ زدم م ... لوله كه بسته باشه احتمالا باعكس رنگي باز بشهتخمدان پليكستيك ميشه pco يعني تخمك ها بالغ نميشن و بطبع ازاد هم نميشن و توي تخمدان به كيست هاي ريز تبديل ميشن خدا شكرت🙏🏻
فریبا58 عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 8211 پی سی او چیه دقیقا؟ من انگار لوله هام بستن نمیدونم عکس رنگی لازمم یا ن ایقد دربارش سرچ زدم م ... اره برو دوستم همون ماه که رفت باردار شد لوله هاش بسته بودن