2777
2789

عزیزم‌میشه بگی مشکلت چیه؟‌میخام ببینم مث منی یا ن

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

من زن داداشم دوبار انجام داده

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم‌میشه بگی مشکلت چیه؟‌میخام ببینم مث منی یا ن

pco هستم دكترم رو عوض كردم دكتر جديدم ميگه چون دوسال از اقدام اوليت گذشته و باردار نشدي بايد بري عكس رنگي 

خدا شكرت🙏🏻 

خوشحال میشم راهنماییت کنم چون من خودم برام کابوس بزرگی بود ولی واقعا اصلا هیچی نبود بیخودی میترسیدم البته من بابیحسی انجام دادم ماه پیش خیلی راحت بود هیچی نفهمیدم اصلا منکه ازمعاینه وحشت دارم  خیلی ریلکس بودم توعکس رنگی

pco هستم دكترم رو عوض كردم دكتر جديدم ميگه چون دوسال از اقدام اوليت گذشته و باردار نشدي بايد بري عكس ...

دقیقا حرف دکتر منو گفته.البته من چهارساله

دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم
خوشحال میشم راهنماییت کنم چون من خودم برام کابوس بزرگی بود ولی واقعا اصلا هیچی نبود بیخودی میترسیدم ...

بي حسي رو خودشون بهتون زدن؟ يا شما گفتيد بي حسي بزنن؟ مسكني چيزي مصرف كرده بودين قبلش؟

خدا شكرت🙏🏻 
pco هستم دكترم رو عوض كردم دكتر جديدم ميگه چون دوسال از اقدام اوليت گذشته و باردار نشدي بايد بري عكس ...

پی سی او چیه دقیقا؟ 

من انگار لوله هام بستن نمیدونم عکس رنگی لازمم یا ن

ایقد دربارش سرچ زدم میدونم چجوریه سوالی داری بپرس

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
خوشحال میشم راهنماییت کنم چون من خودم برام کابوس بزرگی بود ولی واقعا اصلا هیچی نبود بیخودی میترسیدم ...

عزیزم‌میشه بگی لوله هات باز بوده یا بسته؟

پی سی او چیه دقیقا؟  من انگار لوله هام بستن نمیدونم عکس رنگی لازمم یا ن ایقد دربارش سرچ زدم م ...

لوله كه بسته باشه احتمالا باعكس رنگي باز بشه

تخمدان پليكستيك ميشه pco يعني تخمك ها بالغ نميشن و بطبع ازاد هم نميشن و توي تخمدان به كيست هاي ريز تبديل ميشن

خدا شكرت🙏🏻