2777
2789
عنوان

بارداری و نزدیکی

490 بازدید | 26 پست

خانوما من هفته ۱۶ بارداریم و تا الان با شوهرم نزدیکی نداشتم البته مشکلی نداشتمو و دلیلش فقط ترسه خودم بود امشب شوهرم بخاطره همین موضوع حسابی دعوا راه انداختو رفت بیرونو هنوز نیومده نمیدونم چیکار کنم شماها تو بارداری نزدیکی داشتید و مشکلی پیش نیومده؟ خواهشا راهنماییم کنین 

تجربه گُرگت میکنه :)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اینو باید دکترت بهت بگه

با توجه به حالاتتو وضع جسمیت و سلامتی نینیت ازش بپرس و برو معاینه اینام لازم باشه ببینتت

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗

من حامله ام 9هفته ام رابطه ام دارم اگه سونو دادی و همه چی اوکی بوده مشکلی نیست فقط جلوگیری داشته باشید

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤
من تا روز اخر داشتم

خیلی ببخشید همین نزاشتن ها باعث‌میشه بعد از اینکه بچه بدنیا اومد دیگه شوهرتون نزدیکی نکنه و اونوقت ک میگید چرا شوهرم بهم نزدیک نمیشه!

یعنی بنده خدا ۹ ماه صبررکنه!!!؟ برای مردی ک ازدواج کرده قابل تحمل هست اخه؟؟ 

ترس رو بزارید کنار🌹

خب از پوزیشن های مخصوص بارداری استفاده کنید

اخه شرمنده اینو میگم من ب سختی میتونم رابطه برقرار کنم قبل از بارداریمم سختم بود نمیدونم متوجه میشی یا ن

تجربه گُرگت میکنه :)

اگه کامل نباشه اشکالی نداره

نمیشه که تو این نه ماه همش ازش دوری کنی 

بعضی مردا واقعا طاقتشو ندارن

بامداد خمار💜     کاهش وزن گروهی تا عید💜        من می توانم چون اراده قوی دارم😊.      وزن اولیه ۶۴🧡      وزن هدف ۵۰🧡      قد ۱۵۰🧡      گروه نارنجی🧡