alonestar مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 181 عنوان کیت تخمک گذاری+عکس 151 بازدید | 15 پست اولین باره از کیت استفاده کردم لطفا راهنماییم کنید...عکس لود نمیشه تو پست بعد میذارم 🦋گفته بودی که چرا محو تماشای منی 🦋 🦋 آنچنان مات که حتی مژه برهم نزنی 🦋 🦋 مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود 🦋 🦋 ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی🦋 1397/12/20 | 00:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alonestar مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 181 🦋گفته بودی که چرا محو تماشای منی 🦋 🦋 آنچنان مات که حتی مژه برهم نزنی 🦋 🦋 مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود 🦋 🦋 ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی🦋
alonestar مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 181 بزار گذاشتم لطفا بیاید ببنید 🦋گفته بودی که چرا محو تماشای منی 🦋 🦋 آنچنان مات که حتی مژه برهم نزنی 🦋 🦋 مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود 🦋 🦋 ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی🦋
alonestar مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 181 چرا اینجوریه؟🤔 چجوریه😁 🦋گفته بودی که چرا محو تماشای منی 🦋 🦋 آنچنان مات که حتی مژه برهم نزنی 🦋 🦋 مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود 🦋 🦋 ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی🦋
khanomi0903 عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 2477 من استفاده نکردم تاحالا ولی روز ۱۴ و ۱۵ رو ببین چقد خطای پررنگ داره اکثرا هم تخمک روز ۱۴ و ۱۵ پریودی ازاد میشه نزدیکی داشتی این روزا؟؟؟ من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
alonestar مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 181 من استفاده نکردم تاحالا ولی روز ۱۴ و ۱۵ رو ببین چقد خطای پررنگ داره اکثرا هم تخمک روز ۱۴ و ۱۵ پریودی ... ن این سری برای امتحان گذاشتم 🦋گفته بودی که چرا محو تماشای منی 🦋 🦋 آنچنان مات که حتی مژه برهم نزنی 🦋 🦋 مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود 🦋 🦋 ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی🦋
alonestar مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 181 روز۱۱خطا پر رنگ هست اهان...نمیدونم هم ۱۱پررنگه هم ۱۴ و ۱۵ هی پررنگ میشه 🦋گفته بودی که چرا محو تماشای منی 🦋 🦋 آنچنان مات که حتی مژه برهم نزنی 🦋 🦋 مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود 🦋 🦋 ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی🦋
shivajj عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 1167 اهان...نمیدونم هم ۱۱پررنگه هم ۱۴ و ۱۵ هی پررنگ میشه اصلش روز۱۴و۱ع تخمک گداری هست
فاطمه6864 عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 3259 سیکلت چند روزست؟ لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹
alonestar مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 181 سیکلت چند روزست؟ ۲۸ روزهولی دوماهه هی نا منظم میشهسونو هم دادم کیست ندارم 🦋گفته بودی که چرا محو تماشای منی 🦋 🦋 آنچنان مات که حتی مژه برهم نزنی 🦋 🦋 مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود 🦋 🦋 ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی🦋
فاطمه6864 عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 3259 ببین اگه منظم باشی با سیکل بیست و هشت روز دوازده تا چهارده تخمک گذاریته،اما کیت اون دوتا خطی ک پر رنگ تر و پهن تر هستش تخمک گذاریته لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹
alonestar مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 181 ببین اگه منظم باشی با سیکل بیست و هشت روز دوازده تا چهارده تخمک گذاریته،اما کیت اون دوتا خطی ک پر رن ... ممنون..یعنی همون روز تخمک گذاریه یا مثلا۲۴ ساعت بعدش؟ 🦋گفته بودی که چرا محو تماشای منی 🦋 🦋 آنچنان مات که حتی مژه برهم نزنی 🦋 🦋 مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود 🦋 🦋 ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی🦋