2777
2789
عنوان

میخوام غر بزنم...😔

167 بازدید | 9 پست

فردا مامان و بابام برای کاری میرن تهران. قرار ماشین  داداشم رو ببرن چون خودمون ماشین نداریم و داداشم با زنش هم چون خونشون به محل کارش دوره میخوان بیان خونه ما بمونن. همسر منم که عقدیم تهران زندگی میکنن، و شوهرم یه مدتیه به خاطر مسایل مالی تحت فشاره و خیلی استرس داره.

منم میخواستم برم تهران با مامانم اینا که برم پیش شوهرم یه کم آرومش کنم چون خودشم هی میگه بیا.

اما مامانم نمیذاره میگه باید بمونی خونه چون داداشم اینا  قرار بیان خونه ما بمونن و من باید بمونم بهشون سرویس بدم.

خیلی داغونم

از یه طرف شوهرم اونطوری

از یه طرف خودم سر استرس 

و از طرفی خانوادم که اصلا درک نمی کنن...

چی کار کنم توی این وضعیت؟

Dance me to the end of Love...

صبر پیشه کن عجقم

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بگو مگه حمالم؟؟خودشون بپزن و بخورن    من میرم ب شوهرم برسم یکم   پاشو برو پیش شوهرت    زبونت بیش از حد کوتاس

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

بگو مگه حمالم؟؟خودشون بپزن و بخورن    من میرم ب شوهرم برسم یکم   پاشو برو پیش شوهرت & ...

انقدر بهم عذاب وجدان میدن😔 الان نشستم با مامانم حرف زدم سر تکون میدا میگه واقعا که تو به فکر من ک مادرتم نیستی

انقدر بهم عذاب وجدان میدن😔 الان نشستم با مامانم حرف زدم سر تکون میدا میگه واقعا که تو به فکر من ک م ...

احساس میکنم دارن با احساسات بازی میکنن   احساساتو بر می انگیزن که حرفاشونو ب کرسی بنشونن   تو ب فکر شوهرت باش   ب مادرت با احترامی صحبت کن ولی کاری کن که ب چشم شوهرت بیای شوهرته که برات می مونه تا اخر عمرت اگه مرد خوبی باشه

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

احساس میکنم دارن با احساسات بازی میکنن   احساساتو بر می انگیزن که حرفاشونو ب کرسی بنشونن   ...

کلا تمام مسئولیت های خونه روی دوش من افتاده

دیگه کم اوردم

کلا تمام مسئولیت های خونه روی دوش من افتاده دیگه کم اوردم

خودت باید از خودت دفاع کنی  ببین مثلا من میتونستم هر کاری بکنم  ولی خودمو میزدم ب تنبلی   میگفتم سختمه  نمیتونم  خسته شدم   که دیگه از من انتظار کار نداشتن     اصلا کار نمیکردم  تو هم یه جوری خودتو نجات بده  اخرش تلف میشی زیر این همه کار   ب خصوص وقتی روز ب روز انتظاراتشون میره بالا     کمک بده ولی ب اندازه