2777
2789
عنوان

خواهشا کمک کنید

168 بازدید | 10 پست
سلام بادارم صورتم لک اورده البته از قبل هم کمی داشته الان پررنگ شده خیلی ضایع است تو خرداد عروسی داریم میشه یه راه حل بدید از بین بیره ویا کمرنگ تر بشه به نظرتون ضد لک بزنم الان عوارض نداره
خدایا خودت کمک کن
اصلا دارو یا کرم بدون مشورت با پزشک استفاده نکن. اصلا خودتو اذیت نکن واسه دو تا لک . همه می دونن خانم باردار لک میاره. چیزی نیست که به خاطرش ارامش خودت و نی نی رو به هم بزنی.
///اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم/// خدای کریم! برای دو فرشته ی پاکی که بهم عطا کردی ممنونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام افرا جان خوبی عزیزم؟ شما تو تاپیک میتی جون بودی ,اره؟
من شـــکوفایی گلـــهای امیـــدم را در رویـــاهـــا میبــینم، و نــــدایی کـــه بــــه مـــن می گـــوید : " گـــرچــه شــب تاریــک اســـت دل قـــوی دار ســـــحر نــــــزدیـــــــک اســـــــت. "
افرا جون برو به ادرسی که گذاشتم تو امضام از دکتر متخصص پوست و مو بپرس راهنمایت میکنه درضمن سریع هم جواب میده دکتراش 24 ساعته انلاینن
من شـــکوفایی گلـــهای امیـــدم را در رویـــاهـــا میبــینم، و نــــدایی کـــه بــــه مـــن می گـــوید : " گـــرچــه شــب تاریــک اســـت دل قـــوی دار ســـــحر نــــــزدیـــــــک اســـــــت. "
افراه جان برو به ادرسی که تو امضام گذاشتم. از دکتر پوست و مو بپرس بهت راهنمایی می کنن میگه باید چکار کنی
دکترای زیادی داره زنان و نازائی پوست و مو متخصص کودکان و نوزادان دکتر عمومی دکتر چشم پزشک دندان پزشک متخصص تغذیه و...
بعد از ثبت نام در این سایت از سمت راست بخش تنظیمات منوی پرسش از پزشک رو انتخاب کنید و سوال خود رو از دکتر مربوطه بپرسین.