2777
2789
عنوان

با این بچه چه کنم من؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 44 پست
اون روز داییش اومده بود خونم آنقدر گریه کرد با جیغ می گفت این چرا آمده خونه ما  آب شدم از خجال ...

عزیزم حتما با یه مشاوره کودک صحبت کن و بیشتر روی تربیتش تلاش کن

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دختر خواهرم تقریبا اینجوره کسی بچه ای ببره خونشون با بره جایی بچه داشته باشن اینجوری گریه میکنه تو رو خدا بمونیم .کلا همه میگن از تنهایی همبازی نداره 

خواهرم مشاور رفت چون خیلی براش مهم هست چطور رفتار بدشو کنترل کنه .اونم گفته باید همیشه تو خونه با لحن خون بچه باهاش حرف زد میفهمه قشنگ چی می خری انتظار داری 

و وقتی چیزی بخدا گریه زازی اصلا براش اون کار نمیکنه چون میگه وقتی بدونه با گریه جواب خاسته هاش میگیره عادی میشه تو زندگیش اینجوری میشه تا آخر .برا همین کمی صبوری کن و کمی مشاور کمک بگیر به حرف بقیه آهنین نده همه فکرت بزار تربیت بچت که بعدها همین وابستگیها به غیر اسیب بهش میزنه 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
خونه تنها بمونه ؟ می ترسه اخه

نه خودتم نرو وقتی هم نرفتی بگو به خاطر رفتار بد تو نرفتیم هر وقت رفتارت مناسب بود میریم چند بار تکرار کن که بفهمه جدی تنبیه میکنی

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

بعضی بچه کلا ب عنوان حربه از گریه و زاری استفاده میکنن..در هر صورت اجازه نده با گریه اش ب شما غالب بشه..دخترم یسری رفته بودیم خرید گریه کرد ک فلان وسیله رو میخام منم جلوی پاش نشستم بش گفتم حتی اگه از اشکات سیل بیاد بخاطر اینکه گریه کردی نمیخرم..

همون لحظه خندید بم‌گفت فک کردم اگه گریه کنم زودی میخری مثل فلان بچه فامیل..بش گفتگ اتفاقا اگه لج نکنی میخرم..😉

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
بعضی بچه کلا ب عنوان حربه از گریه و زاری استفاده میکنن..در هر صورت اجازه نده با گریه اش ب شما غالب ب ...

طاقت دیدن اشکاشو ندارم من واسه چیز دیگه گریه نمی کنه فقط می گه نریم خونه 

طاقت دیدن اشکاشو ندارم من واسه چیز دیگه گریه نمی کنه فقط می گه نریم خونه 

در مقابل بچت قوی باش..الان خواسته هاش کوچیک بزرگ بشه خواسته هاشم باش بزرگ میشه..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
چیکارش کردی خوب شد😢

والا هرکاری کردیم درست نشد.کم کم بزرگ شد درست شد

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
وای خدا جون امضات خیلی باحاله فک کردم دکترت میخواد بهت بگه بارداری داشتم واست صلوات میفرستادم 😂😂😂 ...

😁😁😁ایجانم 

چ سریع دس بکار شدی😂

چند روز دیگ میرم دکتر.مطمینم دکتربم‌میگه                خانوم شوما تو کیونتون یه تومور بدخیم دارین  ..که یه جاهایی باید میریدین ب بعضیا ولی بجاش احترام نگهداشتین