2777
2789
عنوان

با این بچه چه کنم من؟؟؟

410 بازدید | 44 پست

جای می آیم دیگه نمیاد خونه آنقدر گریه زاری می کنه که صاحب خونه می گه چیکارش داری بچه رو بزار بمونه خودمون میاری مش

وقتیم میان به زور گریه میارن 

دختر خرس گنده چهار سالشه

اه اه اه 

انگار تو خونه شکنجه می شه 

آنقدر بهش محبت می کنم اصن روش تاثیر نداره 

ابرومونو همه جا برده 

خخخخخ پسرم تا۳سالگی اینطور بود

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اشتباه میکنی میذاری بمونه.داری بهش یاد میدی با گریه کردن میتونه ب خواسته هاش برسه

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

بچهاکلا ابرو واس ادم نمیزارن

چند روز دیگ میرم دکتر.مطمینم دکتربم‌میگه                خانوم شوما تو کیونتون یه تومور بدخیم دارین  ..که یه جاهایی باید میریدین ب بعضیا ولی بجاش احترام نگهداشتین  
تو خونه کمتر بزنش    

😂😂😂😂😂😂حقیقت

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

يه چندتا صفحه تو اينستا هست خيلي كمك ميكنه به مادرا درباره اينچيزا

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
خب اشتباه میکنی میذاری بمونه.داری بهش یاد میدی با گریه کردن میتونه ب خواسته هاش برسه

دقیقا

اشتباه رو شما میکنی که اجازه موندن بهش میدی

دور از جون از گریه سیاهم شد نباید بهش اجازه بدی بدون شما جایی بمونه

چیکارش کنم وقتی از پای صاحب خونه می گیره با التماس می گه نه نه نزارین منو ببرن

ینی زورت نمیرسه دستشو بگیری ببری ؟ دوبار ک جلوش وایسی و کم نیاری سومین بار میفهمه بی فایدس

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی