2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کیا؟  

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
😐مثلا خاله ام خودشو کشت سراینکه کلاس زبانمو ادامه دادم واقن من هیچ کاری باکسی ندارم سرم ت کارخودمه ...

نقل معتاد کردن ادماست .کسی که معتاده میخواد بقیه مثل خودش معتاد و بدبخت بشن.بقیه چیزا هم همینطوره

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم
😐مثلا خاله ام خودشو کشت سراینکه کلاس زبانمو ادامه دادم واقن من هیچ کاری باکسی ندارم سرم ت کارخودمه ...

منم خیلی توچشم😐هروقت فکراین چیزااذیتم کنه سوره ناس وفلق رومیخونم زیاد هم آروم میشم هم ازحسادت اونادرامانم😄

او می بیند....🙂🙂🙂
منم خیلی توچشم😐هروقت فکراین چیزااذیتم کنه سوره ناس وفلق رومیخونم زیاد هم آروم میشم هم ازحسادت اوناد ...

😐ت درک میکنی من چی میگم... خیلی سخته کاری ب کار کسی نداشته باشی ولی بهت کار داشته باشن 

😐ت درک میکنی من چی میگم... خیلی سخته کاری ب کار کسی نداشته باشی ولی بهت کار داشته باشن 

معلومه خیلی خانم وباکمالاتی وباشخصیتی که همه حسودیتومیکنن من که ازهمشون دوری کردم بایدازچشم بد دوربودعزیزم.

او می بیند....🙂🙂🙂