2777
2789
عنوان

مزخرف

264 بازدید | 15 پست

ما دوسال و نیمه ک عقدیم

خواستیم چن بار عروسی بگیریم ک نشد حالا بخاطر دعوای بین خودمون و بعدشم مرگ اقوام

یه ماشین از پدرش زیرپاشه ک چپ میریم راست میایم میگه احساس بدی دارم میگم شاید نیازش داشته باشن و...

حالا باباش ماشین داره ها

ابجیش برامن راننده شده

و اینکه خودمون با وام و اینا ۵۰تایی جور کرده بودیم ک حدود۱۵ تومنشو خرج خونه ای کرد ک قراربود باباش بسازه بدون اینکه ب من بگه اصن

حالا میگم بیا با باقی موندش و طلاهامون ی ماشین بخریم ک تو هی نگی مال خودم نیس و...میگه میخوام عروسی بگیرم

میگم مگه خرج عروسی رو تو قراره بدی؟

میگه اومدیم و قرارشد من بدم

من ک ب بابام نگفتم چیزی ولی باید ی مقدار تو دستم باشه

بعد میگم خب اگه قرار تو بدی من عروسی نمیخوام اصن

یا ی عروسی کوچیک میگیریم

چ نیازه عروسی ۱۰۰۰ و خوردی نفری بگیریم

میگه تو چکاره ای نظربدی؟

واقعا من باید چکارکنم؟

💞و افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد💞

من اگه بودم فکر عروسیم بودم

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا خودش اونقد خرج خونه ای کرد ک پدرش باید میساخت من بیخیال شدم

ولی اگه من هزارتومن از حقوقم خرج کنم برا جهازم دیگه باورکن هیچی

من اگه بودم فکر عروسیم بودم

عروسی رو ک این نباید بگیره

بعدم اصن باشه خودش بگیره چ نیازه ک اونا اونهمه مهمون دعوت کنن و خرج الکی؟

خب ب خودمون باشه فقط اقوام دعوت میکنیم و تمام

خرجم کمتر

بگو برو با پدرت صحبت كن ببينيم ميخواد هزينه عروسي مارو بده يانه

میگم میگه حرف نزدم ک من

بعد میگم خب برو بزن میگه نمیخوام

عروسی رو ک این نباید بگیره بعدم اصن باشه خودش بگیره چ نیازه ک اونا اونهمه مهمون دعوت کنن و خرج الکی ...

فامیلاشونن نمیتونن که دعوت نکنن شاید پدرشوهرت هم کمکتون کنه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
هرچه زودتر عروسی بگیر چون بقیه دارن براش تصمیم میگیرن 😐😐😐

اصن من ب دلم نبود کنار پدرش خونه داشته باشیم

گفت بابام داره میسازه و... گفتم خب من دیگه چی بگم وقتی خودش داره پول میده بذار بده خوبه باز

بعد خودش رفته مقداری خرج کرده تو خونه اونم بدون اینکه ب من بگه

بعد حرفم بزنم میگه زندگی مشترک پول من و تو نداره

انگار پول من مال اونه پول اونم مال خودشه

تعبیرش اینه

فامیلاشونن نمیتونن که دعوت نکنن شاید پدرشوهرت هم کمکتون کنه

من زورم از این میاد ک ن ماشین میخره نه هیچی

اگه این ماشین نبود فکری بحال خودش میکرد باز

ولی الان من بگم بریم سفر فقط یادش میوفته ماشین مال خودم نیس

میگم خب ی پراید بخر میگه نه

پراید اله بله

میگم بهترشو بخر ی بهونه دیگه

دیوونم کرد

اصن من ب دلم نبود کنار پدرش خونه داشته باشیم گفت بابام داره میسازه و... گفتم خب من دیگه چی بگم وقتی ...

اشتباه نکن پولتو دو دستی تقدیم کردی پررو شده همین الانم دیر نیس عروسی بگیرین بهتره

اشتباه نکن پولتو دو دستی تقدیم کردی پررو شده همین الانم دیر نیس عروسی بگیرین بهتره

عروسی بخاطر فوت یکی از اقوام فعلا نمیشه گرفت

گفتم حداقل ماشین بخریم بتونیم ی سفر بریم

مستقل شیم خیر سرش

عروسی بخاطر فوت یکی از اقوام فعلا نمیشه گرفت گفتم حداقل ماشین بخریم بتونیم ی سفر بریم مستقل شیم خی ...

منم همین مشکلاتو تو دوران عقد با برادر شوهرم که اونم توعقد بودن وهمسرم همیشه باید خرج خونه مامانشو میداد و اونم انگار نه انگارشو داشتم تااینکه مستقل شدیم خوب شد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز