بچه هاخیلی دلم گرفته مادرم شدیدابین من وبرادرم فرق می زاره بارهابرادرم به شوهرم بی احترامی کرد بازمادرم پشت برادرم در اومد ولی اگه من اون شوخی کنم مامانم باهام بحث می کنه خیلی ناراحتم شوهرم چیزی نمی گه خیلی احترامشونو داره دلم براس می سوزه ترصبوریش بارهابه مادرم گفتم مادرم اگه حرفی به میلش نباشه شروع می کنه به بدوبیراه منم حاملم قسم کلی گریه کردم قسم خوردم سب عیدم خونش نرم بارهاتوخونش باگریه برگشتم همش سنگ برادرموبه سینه میزنه برادرم بارهابه شوهرم توهین کردخیلی دلم گرفته
به مادرم گفتم همین طورکه این بی احترامی می کنه منم یه روزی ازدواج کردبهش پس می دم مادرم می گه ببینم می تونی زندگی برادرتوخراب کنی اخه مگه من دل ندارم بهش می گم اصلانمی فهمه
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنانکه دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مىکنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانىات،اى مهربانترین مهربانان.
تومیتونی با برادت خودت صحبت کنی بهش بگو این رفتارت باعث میشه منو کوچیک کنی پیشه شوهرم بعدها منو بخطره رفتارای تو سرزنش کنه فقط این راهو داری که خودت با برادرت صحبت کنی اون صددرصد گوش میکنه
تومیتونی با برادت خودت صحبت کنی بهش بگو این رفتارت باعث میشه منو کوچیک کنی پیشه شوهرم بعدها منو بخطر ...
گفتم بارها حتی سرینگین برخوردکردم اصلا حالیش نیست ۲۷سالش مگه می شه نفهمه زمان نامزدی یه بارتو دعوامون گفت تو زودترازدواج کردی من حسابی پیش شوهرت می چزونمت الان که کاراشو می بینم می بینم چقد عمل کرد