2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواب غروب آدم رو کسل میکنه هر چقدر بخوابی باز سیر نمیشی

من صبح ها میخوابم دیگه عصرها خوابم نمیبره

هیچی خواب صبح نمیشه😅

یاد دوران مدرسه میوفتم که مجبور بودیم صبح زود پاشیم

خواب نیم ساعت قبل از اذان ظهر که مستحب هم هست برابری میکنه با چهار ساعت خواب بعدازظهر 

ازنظر علمی هم ثابت شده تو تلوزیون نشون داد

خواب بعدازظهر باعث سردی بدن و غلظت خون میشه

عزیزم بخاطر این بد هست ک شما وقتی میخوابید دیگه شب خوابتون کمتر میشه و از اونجایی که بیش‌ترین زمان ترشح سروتونین ۹ شب تا ۴ صبح هست  روز بعد فرد با کاهش سروتونین مواجه میشه و این باعث میشه فرد دچار یه بی حالی و رخوت شه!

عزیزم بخاطر این بد هست ک شما وقتی میخوابید دیگه شب خوابتون کمتر میشه و از اونجایی که بیش‌ترین زمان ت ...

که این سیکل مدام ادامه داره جالب اینجاست دقیقا ما اینو میشنویم ک بهترین زمان خوابیدن ۹ شب هست اما هیچ کدوم این ساعت نمیخوابیم همین بهم خوردگی خواب شبانه باعث میشه در طول روز کسل باشیم و رجوع کنیم به خواب بعد از ظهر و این سیکل همونطور ک گفتم ادامه داره

خواب تو غروب خوب نیست و هیچ جا واسه این کار پیشنهاد نشده ...

برعکس بعد از ظهر که گفته میشه یه خواب کوتاه خیلی میتونه مفید باشه ...

چون تو زمان غروب آفتاب قبل خواب هوا روشنه و بعد از بیدار شدن هوا تاریک میشه ساعت و تنظیم بدن بهم میخوره ...

و گیج میشه و نمیدونه که اون لحظه امروزه یا فرداس ...

و اگه فرداس چرا از خواب سیر نشدیم ...

واینکه گیجه که چرا امروز ۲۴ ساعت نبوده و کمتر بوده ...

................ به طور کلی ساعت بدن بهم میخوره ................

دم غروب و گرگ و میش سحر ، اکسیژن به پایین ترین سطح خود میرسه و اگه شخص در این زمانها خواب باشه ممکنه دچار خفگی بشه و بدن نتونه بیدار بشه و باعث مرگ میشه.

علتش اینه. 

برای همینه بیشتر کابوسها در این زمانهاست و توصیه شده قبل از طلوع افتاب بیدار بشیم و دم غروبم نخوابیم. 

بعد از کلی کنکاش فهمیدم : توی زندگی با احمق بحث نکنم.