2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی و معتقد به دعا بیاین

1273 بازدید | 69 پست

خانما من شوهرم پیشنهادهای شغلی خیلی خوبی بهش میشه خیلی وقتا تا پای قراردادم میره. ولی یهو همه چیز خراب میشه طرف میره و دیگه هیچ خبری ازش نمیشه. 

به نظر شما علتش چیه.خوبه برم پیش کسی سرکتاب باز کنن یا دعایی بنویسن؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای شوهرمن همین بود سرکتاب بازکردن گفتن حسادت توزندگیتونه بعدازدعا خداروشکر همه چیز خوب شد 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

افراد معتقد ب قرآن و دعاهای مفاتیح بیشتر اعتقاد دارن

تا کلاه برداری دعا نویس ها

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ربطی به مذهبی ها نداره عزیزم اونا دعا میکنن تامشکلشون رفع شه این کارها بنظر من خرافاته

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

سرکتاب باز کردن جزو علوم غریبه ست نه علوم اسلامی. 

عزیزم اگر سر کتاب باز کردن و اینجور کارها توی اسلام سندیتی داشت علمای معروفی مثل آیت الله بهجت توصیه میکردنش

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛