2777
2789

سلام. من و همسرم ازمایش ژنتیک دادیم هردو تالاسمی الفا زده . الفا گلوبین به روش( Gap-pcr). که ازمایش پیش از بارداری دیگه نخواسته.خواستم بدونم چطوریه مشکله برلی بچه دار شدن؟ ذخیره امون کمه واینکه هردو mcv.mch. 77 و۲۶هست.  

سلام. من و همسرم ازمایش ژنتیک دادیم هردو تالاسمی الفا زده . الفا گلوبین به روش( Gap-pcr). که ازمایش ...

سلام عزیزم اگه آزمایش ژنتیک گفتن که مشکلی نیست خیالت راحت باشه ماهم آز ژنتیک دادیم که گفتن برابچه دار شدن مسکلی نداریم اما من حامله بودم و حیلی استرس میکشیدم و خداروشکر الان دخترم دوسالشه و هیچ مشکلی هم نداره شماهم تکگوکلت بهاا باشه وبا توجه به آزمایشت انشالا هیچ مشکلی پیش نمیاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم اگه آزمایش ژنتیک گفتن که مشکلی نیست خیالت راحت باشه ماهم آز ژنتیک دادیم که گفتن برابچه دا ...

پناه برخدا🙏حالا نشان دکتر ژنتیک دادم گفتن که کم خونی خفیف مثل خودتون میگیره البته اگه فولیک اسید بخوری چه بهتر و کم خونیم نمیگیره