2789
عنوان

چالش عشاق😍❤

383 بازدید | 50 پست

سلاااااااام دوستای گل😊می دونم تکراریه ولی بیاین این متن قشنگ و واسه همسر یا نامزد یا عشقتون بفرستید و جوابی که داده اسکرین بگیرید😍ما از عاشقیه شما لذت میبریم❤💙.

...

گر بگويم

كه" تو "

در خون مني

بهتان نيست..😘

...

من خودم فرستادم حالا سین نکرده هر موقع جواب داد اسکرین میفرستم😊

بهتان چیه

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تازه دعوا کردیم پیام بدم پرو میشه😂😂😂😂😂

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)

هر وقت از این چالشا میبینم یا با شوهرم قهرم یا شوهرم سرکاره یا هر چیزی که مانع میشه😔

حسرت به دلم موند یه چالش بفرستم براش

الانم باهاش سرسنگینم میخوام سر به تنش نباشه حیوون

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

تو چت جواب نمیده

یه مرد واقعی رو تشک حرفشو میزنه😂😂😂😂😂

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

هر وقت از این چالشا میبینم یا با شوهرم قهرم یا شوهرم سرکاره یا هر چیزی که مانع میشه😔 حسرت به دلم م ...

بهش پیام بده گر بگفتم که تو درخون منی چرت گفتم 😒

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه