2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بپز بزار خنک شه لا پارچه نخی و بعد مشما ببند یا پارچه پیچ تو ظرف دار بزار

فدات مرسی

اخ دخترم کوچیکه میخوام کارامو زودتربکنم...ک نکنه روزی ک کار دارم روز بداخلاقیاش  نباشه یوقت😆

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
اگه عکس یا ایده ی خاصیم دارین ممنون میشم بگین.چ کیک چ جشن

من سالگرد ازدواج قبلیمون اینجوری برگزار کردم.یه میز دونفره باطرح عشق و قلب و گل خشک و شمع با غذای دلخواه.(تو جام هم شربت آلبالو ریختم که موقع عکس خوشگل بشه😉)روی تخت ملافه سفید یه دست کشیدم و با گل خشک معطر و ریسه چراغ رنگی طرح قلب بزرگ درست کردم.تمامِ تمامِ خونه رو شمع گذاشتم و چراغهارو خاموش کردم.بعد تا همسرم اومد.آهنگ تایتانیک پخش کردم و راستش خیلی همه چی رمانتیک شد.یه کیک کوچولو دونفره هم خریده بودم

من سالگرد ازدواج قبلیمون اینجوری برگزار کردم.یه میز دونفره باطرح عشق و قلب و گل خشک و شمع با غذای دل ...

😍😍😍😍😍وای عاااالی

فقط مشکلم اینه ک همسرم 3..اینامیاد خونه ک کاروبار داره نمیشه اوت موقع میز چید.شبم ک وقتشه خونه س نمیشه بازم میز چید وسوپرایزکرد😑

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
😍😍😍😍😍وای عاااالی فقط مشکلم اینه ک همسرم 3..اینامیاد خونه ک کاروبار داره نمیشه اوت موقع میز ...

اگه بتونی به یکی بسپری سرشو گرم کنه و با هماهنگیت راهی خونش کنه عالیه.

اگرم برات امکانش هست،توی یه کافه یا رستوران میز بگیر