2777
2789
عنوان

گواهي سلامت 😑🌸😑🌸😑

871 بازدید | 59 پست

سلام بچه ها 

از كجا بايد گواهي سلامت ( اسمش همينه اون كه برا بكارته؟🙄) بگيرم ؟ 

ماما ؟ 

متخصص زنان ؟ 

پزشك قانوني؟

ممنون ميشم كمك كنيد 🌸🌸🌸

دوستان تيكر بارداري نيست 😎😎😎 خدايا شكرت 🌸🌸🌸درضمن بدونيد دنيا ارزش هيچ چيز رو جز شاد زندگي كردن نداره 😀😀😀 پس فراموش كن 🙃🙃🙃 لبخند بزن 😆😆😆 برقص💃🏻💃🏻💃🏻 و درپي آزار كسي مباش 🗣🗣🗣 دوستون دارم بي منت♥️♥️♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پزشک زنان

متخصص زنان منظورته عزيزم؟ 

دوستان تيكر بارداري نيست 😎😎😎 خدايا شكرت 🌸🌸🌸درضمن بدونيد دنيا ارزش هيچ چيز رو جز شاد زندگي كردن نداره 😀😀😀 پس فراموش كن 🙃🙃🙃 لبخند بزن 😆😆😆 برقص💃🏻💃🏻💃🏻 و درپي آزار كسي مباش 🗣🗣🗣 دوستون دارم بي منت♥️♥️♥️
همشون میدن این برگه رو، فرقی نمیکنه کجا بری، ماما هم این برگه رو میده، فقط عکس باید با خودت ببری

عكس چي؟

برای بیمه میخواین?

نه عزيزم 

قراره بعد عقد با همسرم زندگي كنم ميخوام بگيرم كه داشته باشم به مادرش هم بدم 

پزشک زنان باید بری گرفتی بده به خانوادت ندی دست شوهرت تجربه ثابت کرده این کار درست نیست من قبل عقد ر ...

ديروز يكي از دوستان گفتم بگيرم بدم به مادرش خودش هيچ حرفي نزده ولي گفته بعد از عقد ميريم خونه خودمون زندگي كنيم تا ازدواج اخه تو دوتاشهريم

نه الکی نیس بری پیش هر دکتری چون ممکنه فردا بگن پارتی بازیه برید پزشک قانون محل سکونتتون و لیست پزشک زنان مورد تایید را ببینید و یکی از لیست اونا انتخاب کنید اونوقت هیچ احدی نمیتونه روش حرف بزنه دوقطعه عکس میخواد بعدم پرونده تشکیل میدن اگه حتی گم بشه مجدد صادر میشه توسط همون پزشک 

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا
این فرهنگ غلطو بزارین کنار

عزيزم اون بيچاره يا خانوادش چيزي نگفتن من خودم ميخوام بگيرم قبل عقد كه ديگه بعدا مشكلي پيش نياد چون دوران عقد قراره باهم زندگي كنيم

ديروز يكي از دوستان گفتم بگيرم بدم به مادرش خودش هيچ حرفي نزده ولي گفته بعد از عقد ميريم خونه خودمون ...

نه عزیزم احترام خودتو ازبین نبر برو بگیر و بده خانواده خودت اگر بحثی چیزی شد رو کن نزدیک تاریخ عقدت هم بگیر مثلا ی روز دو روز قبلش دنیا کثیفه من 2تا برگه رفتم گرفتم باز گفتن از کجا معلوم از پشت نداشتی

پسرم❤👦
نه الکی نیس بری پیش هر دکتری چون ممکنه فردا بگن پارتی بازیه برید پزشک قانون محل سکونتتون و لیست پزشک ...

جدا ؟ چه خوب 

ممنون عزيز دلم خيلي كمك كردي 🌸🌸🌸♥️♥️♥️

فقط اينكه ميتونم تنها برم ديگه و اينكه بهم دوتا ميده؟