ماهیییی مدیر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 4971 عنوان بچه م دختره | مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 52 پست سلام ان تی امروز دادم گفت دختره خدایا شکرت. یه پسر دارم دوس داشتم از هردو جنس داشته باشم 1397/12/19 | 11:06 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
medilan عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 4045 من توهیچ کدوم خالت تهوع نداشتم خوش بحالت خیلی نعمت بزرگیه الان میخام غذا درست کنم نمیتونم 🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️
ماهیییی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 4971 ضربان قلب پسر زیاد وتند هست مگه نه ؟ پسرم قلبش مثل صدای پای اسب بود صداشم ضعیف بود.ولی این تند وبلند بود بیرون همه صدای قلبشو شنیدن
medilan عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 4045 پسرم قلبش مثل صدای اسب بود صداشم ضعیف بود.ولی این تند وبلند بود بیرون همه صدای قلب ... 😀😀😀 🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️
medilan عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 4045 پسرم قلبش مثل صدای پای اسب بود صداشم ضعیف بود.ولی این تند وبلند بود بیرون همه صدای قلبشو شنی ... استارتر ی گروه بزن برای مامانا من بلد نیستم اگر زدی منو هم خبر کن 🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️
ماهیییی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 4971 خوش بحالت خیلی نعمت بزرگیه الان میخام غذا درست کنم نمیتونم چند هفته ای هفته ت بالا بره بهتر میشه.من اول صبح کلن حالم یه جوریه دوتا ببسکوییت میخورم خوب میشم
ماهیییی مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 4971 استارتر ی گروه بزن برای مامانا من بلد نیستم اگر زدی منو هم خبر کن باشه عزیزمشماچند هفته ای؟
مامان_دانيال عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 5067 خوش بحالت خیلی نعمت بزرگیه الان میخام غذا درست کنم نمیتونم وای منم سرپسرم همش حالت تهوع داشتم يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه ! تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین
medilan عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 4045 چند هفته ای هفته ت بالا بره بهتر میشه.من اول صبح کلن حالم یه جوریه دوتا ببسکوییت میخورم خوب میشم ۹ هفته 🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️