2777
2789
عنوان

کلیت رابطتون با همسرتون چه جوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 63 پست

همسرم هیچوقت جلو بقیه اسممو صدا نکرده بهم میگه بانو ینی همه فامیلم دیگه بمن میگن بانو😄😄 همسرمم همش ورد زبونشه خواهرشوهرم لجش  میگیره همسرم همش صدام میکنه بمن وابستس😐😐

من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا الان ک شاهد زوج های بسیار موفق و همه بهشون حسادت بکنن و رابطه ها خیلی خوب و مردهای بسیار عاشق بودیم.😂

میریم ک داشته باشیم باقی کامنتای پز.زیر.پوستی# رو از سایر هموطنان عزیزمون😅

آورین آورین...🤗با همین روند پیش بریم دیگه محضرای طلاق درشون گل گرفته میشه🙄البته آمار طلاقم همینو میگه ها؛اصلا هم روند افزایشی نداچته بباورید😆

منو شوهری بیشتر رفیقیم‌ تازن وشوهر .هرکاری رو ک فک کنین تجربه کردیم باهم.‌..خخخخخ.حتی قبل بارداری دوتامون میرفتم شبا توکوچه داد میزدیم.صدای دزدگیر ماشینا روبلند میکردیم یازنگ درخونه ها رو میزدیم بعد بادوفرار میکردیم.چند بارم روسقفای ماشینای دوراطراف خونمون مسابقه دو میدادیم ازاین ماشین رواون ماشین میپریدیم.کل همساده ها از ما شاکی بودن...😁

خدایا شکرت بابت سلامتی کنجدی ک تودلم دارم...☺😊
ما خیلی اسکلیم بیشتر از زن و شوهر مثه رفیقیم همه کلی به  کارامون میخندن 😐😂

دقیقا عین ما.مثل دوتا پسر نوجوون‌ تفنگ بادی برمیداریم‌ میریم نشونه میذاربم‌ شلیک میکنیم‌ تو جمع خانوادگی پایه ثابت پاسور‌ ما دوتا هستیم بدون هم اصلا بازی نمیکنیم‌ ی یهو میگیم پاشیم بریم بیرون چای اتیشی و .....کلا خلیم‌ به جان بچه ام خیلی ها دوست دارن عین ما باشن ولی خوب مثل همه زن و شوهرها‌ دعوا و جدل هم و قهر هم داریم

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
خداروصدهزار مرتبه شکر باهم خوبیم خانوادش خیلی به رابطمون حسودی میکردن الان و نمیدونم  

کاری هم میتونستن بکنن؟ حسادتشون کارساز بود؟ نی نی دار شدی؟ 

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم💪😍
کاری هم میتونستن بکنن؟ حسادتشون کارساز بود؟ نی نی دار شدی؟ 

اره من همسرم بخاطر یسری چیزا شیش ماه قهر بودیم ینی اونا تواین شیش ماه هیچ اقدامی برای اشتی کردنمون نکردن هیچ زنگ میزدن میگفتن بیایین حرف بزنیم جدا شن جفتشون راحت شن بااینکه میدونستن همسرم عاشقمه فقط لجباز بود من زندگیمو نجات دادم وگرنه اینا ازخداشون بود من جداشم و بعداینکه اشتی کردیم خیلی ناراحت شدن😐😐

من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺