2789
عنوان

وجود خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 93 پست
این حرفو نزن  آن شا.. خواهر من یه عشق بیاد تو زندگیش

عشق به چه دردم میخوره

اولا کی عاشق من میشه با این اعتماد به نفس و امیدواری

دوما حوصله این چیزارو ندارم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

وَمَنْ أَعْرَضَ عَن ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنكًا وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَىٰ

و هرکه از یاد من روی بگرداند (و از احکام کتابهای آسمانی دوری گزیند)، زندگی تنگ (و سخت و گرفته‌ای) خواهد داشت؛ (چون نه به قسمت و نصیب خدادادی قانع خواهد شد، و نه تسلیم قضا و قدر الهی خواهد گشت) و روز رستاخیز او را نابینا (به عرصه‌ی قیامت گسیل و با دیگران در آنجا) گرد می‌آوریم.

سوره طه آیه 124

تنهايی؟نہ، اللہ بامن است٭*★☆اهل سنتِ ایران هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر که دراین بزم مقربتر است 

جام  بلا  بیشترش  می دهند 

😊❤

عزیزم دعا کردن و مناجات خیلی خوبه 

با درد و دل کردن با خدا سبک میشی 

ولی دعا برای بالا رفتن آداب خاص خودشو داره 

ضمنا دلم میخاد اون روزی رو ببینم که بایه حال خوب از الانی تعریف میکنی که ازش ناراحتی و میگی چ خوب شد اون دعام برآورده نشد 

خدا در کنار ارحم الراحمین بودنش حکمت داره کارهاش 

تو زندگی کن و تلاش و فقط بهش اطمینان کن 😊

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  
دلت گرفته بوداخرش تاپیکشوزدی😂😂😂،عزیزم چرااینهمه ناامیدی چراازاینکه کسی،دوستت نداشته باشه میترسی خ ...

چون خودم بقیه رو دوست دارم ولی اونا چی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
عشق به چه دردم میخوره اولا کی عاشق من میشه با این اعتماد به نفس و امیدواری دوما حوصله این چیزارو ن ...

ای بابا

عشق زیباست اگه درست کنه بهت علاقه بده و برات بگیره

نگو من تو رو مث خواهر میدونم

اگربرمن نبوداورامیلی   چراظرف مرابشکست لیلی

اون لیلی بود ن خدا

اینا نگووو   الان هرچی بگیم ما حرف خودت رو میزنی        عزیزم همه روای ...

من که خدارو دوست دارم اون منو یادش شده😢

میدونی چیه خدا همیشه هست وجود داره ما بنده ها بدیدم اتفاق بد میفته طرفش میریم    

همه همینطورین

چطور یه عده بهترن یه عده بدتر

خداعم تبعیض قائل میشه بین بنده هاش

وَمَنْ أَعْرَضَ عَن ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنكًا وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَىٰ ...

مرسی از شعور بالات وسط حال بد من

چون خودم بقیه رو دوست دارم ولی اونا چی

همین هرکی رودوس داری بخاطرخدادوسش داشته باش به خاطر خودش که دوس داشته باشی ازش توقع داری واین توقع اگه برآورده نشه نتیجه اش دلخوریه بخاطرخدادوس داشته باش اونانفهمن خدامیفهمه همین کافیه☺

او می بیند....🙂🙂🙂
هر که دراین بزم مقربتر است  جام  بلا  بیشترش  می دهند  😊❤ عزیزم دعا ...

اون دعام چیه

دعای خاصی ندارم

کل زندگیم مزخرفه