2777
2789
عنوان

نفرت

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 25 پست

ارزش شما ب دیدگاه شما هست 

دیدگاهتون از جایگاهتون توی خانواده اجتماع و هر برهه از زندگی 

وگرنه دین همیشه زنان رو برتر دونسته 

فاطمه زهرا ک توی حدیث کسا نوشته شده خدا هنگام صحبت با جبرئیل نمیگه محمد پیامبر منه میگه پدر فاطمه است نمیگه علی اولین پیشوا بعد پیامبر منه بنده ی برحق منه میگه شوهر فاطمه است 

همه چیز بهانه آفرینشش فاطمه است و من و تو از جنس فاطمه ایم 

حضرت مریم 

نرجس مادر امام زمان 

زینب کبری 

رباب مادر علی اصغر 

مگر اینا زن نبودن 

مگه الان کم زن موفق تو جامعه داریم 

مگه دید اسلام و جامعه اسلامی ب زن شبیه عرب های جاهلیته 

التماس_تفکر#  

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  

عزیزم باید از خودمون شروع کنیم 

این روند که زن میشینه تو خونه و خودش رو وقف مردی میکنه که همه چیز رو برای خودش میخره و خونه و ماشین برای خودش،خیلی مسخرست.اگر مادربزرگ شما هم مالی از خودش داشت اینطور نمیشد. شاید اصلا میتونست الان با یه پسر جوون تر ازدواج کنه

بهرحال اینکه هر چیزی شنیدید فوری پیش خودتون بگید چرا،که چی بشه.اگر جوابش این بود که اینطوری سنته و باید باشه و همیشه همین بوده و مردم چه فکری میکنن یعنی اون چیز غلطا که به اونجا رسیده 

خانوم ها باید مطالبه کنن که متاسفانه نمیکنن و وقتی مرد رو انقدر رو میدن که میشه صاحب اختیارشون،همین میشه که هست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه خواهر جون به اسلام ربطی نداره کاش میشد میومدی بهت یه مردایی رو نشون بدم که مرد نیستنا هلو تشریف دارن زناشونو میذارن رو سرشون خیلی هم مذهبی هستن. عزیز دلم یه جاهایی مرد ندیدیم فکر کردیم همه نامردن 

عزیزم باید از خودمون شروع کنیم  این روند که زن میشینه تو خونه و خودش رو وقف مردی میکنه که همه ...

مشكل الان مالي نيست مشكل عاطفيه 

اتفاقا مادربزرگم مال هم داره

ولي مردي رو نداره كه بهش وفا نكرد

ولي باز هم عاشقانه اون مرد رو دوست داره😔😔

خدايا بس نيست انتظار؟من درعذابم🔥ارامشت كي نصيبم ميشود؟🌞🥀

بانوی عزیز 

شما اگر از جنس مرد شاکی هستی 

باید از خودت هم شاکی باشی 

چون مادر هست ک پیله ی پرورش و آموزش فرزنده پسرشه 

درسته پدر هم نقش تاثیر گذاری داری 

ولی مادر از زمان تشکیل اولین سلول بچه باهاشه تا لحظه مرگ خودش 

هر مردی ک ب مقام زن بها میده تو دامان یه فرشته پرورش یافته 

اینو بدون عزیز دلم 

میدونم ناراحتی و خاستی درد و دل کنی 

هستن ولی مردایی ک نر هستن 😢

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  
مشكل الان مالي نيست مشكل عاطفيه  اتفاقا مادربزرگم مال هم داره ولي مردي رو نداره كه بهش وفا نك ...

عزیزم مال یعنی چی؟نصف خونه ای که توش زندگی میکنن و اینا؟

خواسته نشدن ممکنه برا هرکس اتفاق بیفته ولی خب کسب که تمام عمر و انرژیش رو بزاره واسه طرف و آخرش خواسته نشه خیلی کمتر میسوزه تا کسی که دنبال رو باهاش رقته

من یک کلمه جواب میدم مخالفین لطفا ریپلای نکنند علت عدم احترام ب حقوق بانوان عدم رعایت دستورات اسلا ...

خدایی راست میگی و حرف حق .هیچ کدوم از اینایی که به طور مثال دغدغه اشون فشار قبره از اصل دین و اسلام بوویی نبردن فقط با ترسوندن ملت یه اسلام من دراوردی رو ترویج میکنن و جاهایی که به نفعشون نیست با هزار جور روایت دروغ موضوع رو به نفع خودشون میکنن مثل همین موضوع حقوق زن .حال بهم زنترین ادمها این اخوندایی هستند که اسلام رو به نفع خودشون روایت میکنن.