2777
2789
عنوان

تیپاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1873 بازدید | 26 پست
اصفهان تا يزد كه راهى نيست همسرت خودشون برن بگيرن 😜

بخدا دیشب یزد بود صبح زود رفت تهران سر کار یهو رنگش زدن باید شیراز باشی برای یه کار خیلی مهم الان نیاز به اون مدارک داره اما پیش دوسشه که اصفهانه 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزيزم من بسته يك روزه زياد داشتم 

سارا جون ممکنه فردا زنگ بزنم مثلا بگن آره دوشنبه میرسه اما ترسونن؟ چون این دیکه فاجهه میشه 🤔

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
سارا جون ممکنه فردا زنگ بزنم مثلا بگن آره دوشنبه میرسه اما ترسونن؟ چون این دیکه فاجهه میشه 🤔

آره عزيزم ممكنه

ببين احتمالش كمه، چون همه سعيشون رو ميكنن كه به موقع برسونن 

ولى دم عيد خيلى سرشون شلوغ ميشه و از اين اتفاقا ميفته.

من واسم پيش اومده  

اگه با ماشين بره كه اصفهان سر راهه ديگه 

مشکل اینجاست که باید یزد بیاد وسایل برداره برای ماموریت یک ماهه بره شیراز و از اون ور بیرون از ایران .حالا موندم چطور بیاد از تهران یزد .و چطور اون مدارکش برسه دسش ای خدا گیری افتادیم البته من نگران ترم

آره عزيزم ممكنه ببين احتمالش كمه، چون همه سعيشون رو ميكنن كه به موقع برسونن  ولى د ...

فردا زنگ بزنم اول آمار در بیارم تا شوهرم ظهر کارش تموم شه بخواد تصمیم بگیره خدا کنه یه راه حل براش پیدا کنم 

مشکل اینجاست که باید یزد بیاد وسایل برداره برای ماموریت یک ماهه بره شیراز و از اون ور بیرون از ایران ...

اى بابا چقدر سخت 

اگه هزينه ش واستون مهم نيست يه ماشين بگيرين بره اصفهان مدارك رو بياره يزد. همسرتم كه ميان يزد مدارك رو از همونجا ببرن. 

فردا زنگ میزنم خدا کنه بگه میشه یه روزه دردسر و هزینه کمتره .بازم ممنون