2777
2789

یه بسته بخام از اصفهان بیاد یزد پست طول می کشه آیا کسی با تیپاکس انجام داده ؟یک روزه میرسه؟

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌دو سال قبل دو سری فرستادم‌

از تهران به سبزوار

بله یه روزه میرسه به شرطی که تعطیلی بینش نباشه

اونجوری مثلا پنجشنبه بفرستی شنبه میرسه دستشون 

از خود مسئولش بپرسی تاریخ تحویل رو بهت میگه

میخام فردا اصفهان صبح تیپاکس بشه تا شب نهایت یا فردا صبح شیراز باشه .اورژانس هست نمیشه صبر کرد 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

کاش میشد الان زنگ زد پرسید یهویی شد وگرنه پست همیشه استفاده میکردم 

الان دم عيده تيپاكس سرشون شلوغه  اگه مهمه و ميخواى زود برسه و مطمئن باشه برو ترمينال با اتو ...

خودم همین نظرم هست اما اون طرف قبول نمیکنه امانتی بده اتوبوس گیری افتادیم گفتم شوهرم تیپاکس شنیدم پست خصوصی هست و یک روزه میرسونه 

یه مهر و مدرکی هست که باید دوشنبه برسه شیراز دست شوهرم بتونه بره به کارش برسه اورژانس فوری و دوستش اصفهان هست حساسه نمیده اتوبوس گفتم تیپاکس زنگ بزنم فردا بگیرن ازش با ببره بده یکشنبه دوشنبه هم برسه شیراز دست همسرم.

معمولا يك روزه ميرسونه عزيزم ولى دم عيد سرشون شلوغه گاهى دو روز هم ميشه 

البته نميدونم از اصفهان به يزد ارسال مستقيم داره يا نه. چون از شهرستانا به بعضى شهراى كوچيكتر ارسال مستقيم نداره. مثلا اصفهان به بيرجند. اول از اصفهان ميره تهران بعد از تهران ميره بيرجند كه دور روز طول ميكشه. ولى مثلا اصفهان به مشهد ارسال مستقيم داره كه يك روزه ميرسه. بايد از خود مسوولش بپرسى.

اما خب بازم دم عيد بي نظميشون زياده در كل. 

حالا همسرم تهرانه میگه کاش بجا مستقیم برم شیراز برنج اصفهان ازش بگیرم و برم مجبورم منم ناراحت شدم گفتم خوب تیپاکس کنه تا تو بری شیراز بسته هم رسیده .خانم ها کسی تیپاکس یه روزه داشته ؟

اشتباه گفتم یزد چون من خودم آلان یزدم هواسم نبود 

ارسال اصفهان به شیراز منطورمه