2777
2789
عنوان

جادو جمبل

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 69 پست
خب طلسم هرکسی فرق داره دیگه اون اقا خودش میگه اگه طلسم داشته باشی

عزیزم میشه بپرسم این دعاها چقد تاثیر داره؟شما خودت امتحان کردی؟؟

مثلا دعای عشق و محبت به همسر!!!!که همسرتو عاشقت کنه

به اینا اعتقاد داری؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم میشه بپرسم این دعاها چقد تاثیر داره؟شما خودت امتحان کردی؟؟ مثلا دعای عشق و محبت به همسر!!!!که ...

من فال گرفتم خوب بود دعارو نمیدونم

منجم🪐سوالای شخصیتون راجب قانون جذب و نجوم رو پاسخ نمیدم، پس لطفا درخواست دوستی ندید بهم بابت این موارد و تگ نکنید🚫

آدمای حسود زیادن که در ظاهر با ما خوب هستن ولی در باطن چشم دیدن مارو ندارن منم به عمه هام بدی نکرده ...

آره پی وی بهم بده . واسم جالبه آخه از پشت تلفن بدونِ اینکه ما رو ببینه یا بشناسه چطوری میتونه زندگیمون و بگه ؟! مثلا فالِ قهوه و کف دست و این چیزا رو شنیده بودم ولی تلفنی ش رو ندیده بودم !! 

آره پی وی بهم بده . واسم جالبه آخه از پشت تلفن بدونِ اینکه ما رو ببینه یا بشناسه چطوری میتونه زندگیم ...

اسم خودت و اسم مادر مهمه فقط

اسم رو خیلی چیزا تاثیر داره خیلییییییی

منجم🪐سوالای شخصیتون راجب قانون جذب و نجوم رو پاسخ نمیدم، پس لطفا درخواست دوستی ندید بهم بابت این موارد و تگ نکنید🚫

اسم خودت و اسم مادر مهمه فقط اسم رو خیلی چیزا تاثیر داره خیلییییییی

وای چه عجیب . من هیچ وقت تا حالا فال نگرفتم چون اعتقاد ندارم زیاد . حالا این که بعضی دوستان گفتن بده و دوری کن و اینا واسه این مشکلی نداره ؟ جنش بده یا خوبه ؟ 😆

وای چه عجیب . من هیچ وقت تا حالا فال نگرفتم چون اعتقاد ندارم زیاد . حالا این که بعضی دوستان گفتن بده ...

خب فال گرفتن که ایرادی نداره بعدشم هیچ ادمی از اول اعتقاد نداره ولی وقتی راجب زندگیت میگه دهنت باز میمونه ک این از کجا میدونه اینارو 

راجب اسم و حروف ابجد مطالعه کن منم تازه فهمیدم تاثیر اسم رو تو زندگی

انقدر اسم تو زندگی و سرنوشت تاثیر داره که باور نمیکنید چقدر عجیبه .

من سالها پیش از بعضی کتابها و نت مطلع شدم .حتی اسم بچه هامم حساب شده انتخاب کردم .

اگر اسم عوض بشه یا مخفف بشه راه زندگی و مسیر سرنوشت و حتی بیماریها و چیزهای ظاهری ادمها عوض میشن