2777
2789
عنوان

جادو جمبل

859 بازدید | 69 پست

بچه ها کسی اینجا به جادو و ورد و دعا و طلسم و اینجور چیزا اعتقاد داره ؟؟؟!!!! به نظر من که همش خرافات و داستانه ولی واسم جالبه بدونم آخه اخیرا یکی یه داستان واسم تعریف کرده توش موندم ! 

ای بابا امروزم یکی دقیقا همین تاپیکو زده بود

یه بار میگم برای همیشه و تامام

دوستاااااان جادو و سحر حقیقت داره چرا واقعیت رو نمیبینید؟؟؟ اونایی که میگن نیست حرف منو قبول ندارین قران رو هم قبول ندارید؟ تو قران هم اومده

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای بابا امروزم یکی دقیقا همین تاپیکو زده بود یه بار میگم برای همیشه و تامام دوستاااااان جادو و سحر ...

اونایی که پول میگیرن برای این کارا اونا شیاد و هستند و کارشون خرافاته.

اونایی که واقعا بلدند اصلا انجامش نمیدن.

ای بابا امروزم یکی دقیقا همین تاپیکو زده بود یه بار میگم برای همیشه و تامام دوستاااااان جادو و سحر ...

عه کی زده بود ؟ ندیدم 

عزیزم بی زحمت میشه بگی تو چه سوره ای اومده ؟ 

جادو وجود داره

تو قران هم اومده و حتی توی شرع مجازات جادوگر مرگ هست ولی تو قانون ایران چیزی نیومده

زن حضرت سلیمان هم با جادو کشتن

ولی خب کار هرکسی نیس و جادوگرا رمال های الان اکثرا الکی هستن

از کجا میشه فهمید واقعا هست 

من تجربشو داشتم قبلش اعتقاد نداشتم ولی بعد فهمیدم وااقعا درسته

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
اونایی که پول میگیرن برای این کارا اونا شیاد و هستند و کارشون خرافاته. اونایی که واقعا بلدند اصلا ا ...

نه اینطورام نیست خب اونم علم خاص خودش رو داره طرف حالا با این کار پول میگیره هر چیزی یه هزینه ای داره نمیشه که از جیب خودش بده...

من کسایی رو میشناسم که موقع انجام ذکر خدا رو میگن اوناییم که طلسم سیاه میدن که خب واضحه شیادن به قول شما

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

اونایی که پول میگیرن برای این کارا اونا شیاد و هستند و کارشون خرافاته. اونایی که واقعا بلدند اصلا ا ...

اونایی ک پول میگیرن هم بلدن

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی