ملپه مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 815 عنوان جادو جمبل 871 بازدید | 69 پست بچه ها کسی اینجا به جادو و ورد و دعا و طلسم و اینجور چیزا اعتقاد داره ؟؟؟!!!! به نظر من که همش خرافات و داستانه ولی واسم جالبه بدونم آخه اخیرا یکی یه داستان واسم تعریف کرده توش موندم ! 1397/12/18 | 22:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخمللللممم عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 1234 اره هست اما دوری کن اصن خوب نیست بعضی وقتا با خودم فکر میکنم چطور این حجم از نفهمی تو کله به این کوچیکی جا شده😐
kimia_t عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 20837 ای بابا امروزم یکی دقیقا همین تاپیکو زده بودیه بار میگم برای همیشه و تامامدوستاااااان جادو و سحر حقیقت داره چرا واقعیت رو نمیبینید؟؟؟ اونایی که میگن نیست حرف منو قبول ندارین قران رو هم قبول ندارید؟ تو قران هم اومده منجم🪐سوالای شخصیتون راجب قانون جذب و نجوم رو پاسخ نمیدم، پس لطفا درخواست دوستی ندید بهم بابت این موارد و تگ نکنید🚫
ملپه مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 815 اره هست اما دوری کن اصن خوب نیست از کجا میشه فهمید واقعا هست
الی_معمولی عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 8824 ای بابا امروزم یکی دقیقا همین تاپیکو زده بود یه بار میگم برای همیشه و تامام دوستاااااان جادو و سحر ... اونایی که پول میگیرن برای این کارا اونا شیاد و هستند و کارشون خرافاته.اونایی که واقعا بلدند اصلا انجامش نمیدن.
ملپه مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 815 ای بابا امروزم یکی دقیقا همین تاپیکو زده بود یه بار میگم برای همیشه و تامام دوستاااااان جادو و سحر ... عه کی زده بود ؟ ندیدم عزیزم بی زحمت میشه بگی تو چه سوره ای اومده ؟
مامان_فاطمه43 عضویت: 1394/03/29 تعداد پست: 2656 سه دسته انسان هستن که توی قیامت بدون حساب میرن جهنم یکیشون کسی که سحر و جادو میکنههرچی ه اصلا خوب نیس
ماریناااا۷۵ عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 1492 ای بابا امروزم یکی دقیقا همین تاپیکو زده بود یه بار میگم برای همیشه و تامام دوستاااااان جادو و سحر ... میتونی ثابت کنی؟؟منم تو ۲راهیم
delbar75 عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 2583 جادو وجود دارهتو قران هم اومده و حتی توی شرع مجازات جادوگر مرگ هست ولی تو قانون ایران چیزی نیومدهزن حضرت سلیمان هم با جادو کشتنولی خب کار هرکسی نیس و جادوگرا رمال های الان اکثرا الکی هستن
ملپه مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 815 اونایی که پول میگیرن برای این کارا اونا شیاد و هستند و کارشون خرافاته. اونایی که واقعا بلدند اصلا ا ... پس چرا بلدن و اصلا از کجا بلدن ؟!
بارانا00000 عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 8842 از کجا میشه فهمید واقعا هست من تجربشو داشتم قبلش اعتقاد نداشتم ولی بعد فهمیدم وااقعا درسته گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
a1r1a1m1 عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 1234 من تجربشو داشتم قبلش اعتقاد نداشتم ولی بعد فهمیدم وااقعا درسته چه تجربه ای میشه بیشتر توصیح بدی؟
kimia_t عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 20837 اونایی که پول میگیرن برای این کارا اونا شیاد و هستند و کارشون خرافاته. اونایی که واقعا بلدند اصلا ا ... نه اینطورام نیست خب اونم علم خاص خودش رو داره طرف حالا با این کار پول میگیره هر چیزی یه هزینه ای داره نمیشه که از جیب خودش بده...من کسایی رو میشناسم که موقع انجام ذکر خدا رو میگن اوناییم که طلسم سیاه میدن که خب واضحه شیادن به قول شما منجم🪐سوالای شخصیتون راجب قانون جذب و نجوم رو پاسخ نمیدم، پس لطفا درخواست دوستی ندید بهم بابت این موارد و تگ نکنید🚫
بارانا00000 عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 8842 اونایی که پول میگیرن برای این کارا اونا شیاد و هستند و کارشون خرافاته. اونایی که واقعا بلدند اصلا ا ... اونایی ک پول میگیرن هم بلدن گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی