2777
2789
عنوان

دیوار و مزاحم

875 بازدید | 42 پست

مثلا خواستم چن تا از لباسامو بفروشم از طریق برنامه دیوار.همش اقایون تماس گرفتن یا پیام دادن.

منم کلا آگهی هارو حذف کردم.

شماها چجوری تو برنامه دیوار چیز میز میفروشین؟

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

یکی از تماسارو دادم بابام جواب داد،قطع کرد طرف

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

سه تا مانتو دارم

میخوام دونه ای ده بذارم دیوار

از ترس همین مزاحما نمیذارم😑

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره منم یبار اگهی گزاشتم مزاحم میومد تل پیام میداد،درخاست دوستی میکرد😐😐

برا همون خیلیا اخر پیام مینویسن مزاحمت پیگیری توسط همسرم😓😓

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔
سه تا مانتو دارم میخوام دونه ای ده بذارم دیوار از ترس همین مزاحما نمیذارم😑

😂😂😂دونه ای ده؟چجوری مانتوییه؟قابل استفادس؟

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

همسرم گفت یه خط جدید بخر به اسم من،با اون بذار

😂😂😂دونه ای ده؟چجوری مانتوییه؟قابل استفادس؟

اره میشه پوشید

ی شلوار لی کشی هس

کلا میخواستم همه رو ده بذارم😂😂😂

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
اره منم یبار اگهی گزاشتم مزاحم میومد تل پیام میداد،درخاست دوستی میکرد😐😐 برا همون خیلیا اخر پیام م ...

منم نوشته بودم فقط خانوما 

کجایید

گیلان

مردا همیشه تیر میندازن تاریکی 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
چ بی شخصیتن بخدا ... 

خیلییی،یکیش میگفت‌واسه دوس دخترم میخوام😃