2777
2789
عنوان

دندون درد بچه ی دوساله

5944 بازدید | 13 پست

از صبح تا حالا پسرم موقع غذا خوردن میگه دندونم درد میکنه؛؛دهنشو به زور نگاه کردم دندوناش سالمه؛؛مگه بچه اینقدری هم دندون درد میگیره؟؟همش دندوناشو رو هم فشار میداد؛چندتا از دندوناش هم درنیومده؛؛شیر هم هر شب میخوره قطره آهن هم نمیدم ولی با تغذیه اش سعی میکنم آهنشو تامین کنم؛؛اگه دندونش خراب شده باشه چی میشه؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر جور شده بازی زوری براش بزن مسواک 

دکترم ببرش اگه دندونش نبود شاید گوشش باشه گناه داره شاید ایتامینوفنی چبزی بدنش درد داشته باشه 

با با ببهوشی با همبجوری درستش مبکنن 

یا هم مثل پسر من دکترش بگه دست بهش نزن

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹

یعنی چی چندتا از دندون هاش درنیومده

الان باید همه رو دراورده باشه 

جدیدا انگار مد شده همه تو امضاشون می نویسن مذهبی ها ریپلای نکنن 😌 من مذهبی ام و عقیده خودم برام مهمه اما به کسی کاری ندارم چون عقیده همه برای خودشون محترمه ☺ دوستای گلم از این حرفتون دلم می گیره چون خیلی برام پیش اومده که به خاطر کارها و رفتارهایی که مطابق عقایدم بوده به دوستان و آشنایان جواب پس دادم و انتقاد شنیدم درحالیکه کارم اونارو آزار نمی داد و فقط مربوط به شخص خودم بود ☺ می خوام بگم فقط مذهبی ها نیستن که تو کار بقیه دخالت می کنن بقیه هم بله 😏 البته متاسفانه 😐 لطفا به جای اینکه بگین مذهبی ها ریپلای نکنن بنویسین اگه مخالف منی ریپلای نکن به نظرم بهتره 😘 مثلا یکی تاپیک زده بود که چیکار کنم هم حجابم کامل باشه هم سنجاق روسریمو خراب نکنه عزیزان اگر راهکار دارین بگین اگه نه لطفا ننویسین که چندتا تار موی شما اگه بیاد بیرون اتفاقی نمیفته و...😍بیایید کلا به عقاید همدیگه احترام بذاریم😍

سلام دخترمنم مث گل پسرشما دوسالشه و دوماه پیش دندون در میاورد نه چیزی میخورد و همه اش گریه میکرد و بی تابی میکرد 

من حتی ژل تسکین دهنده هم گرفتم و بهش زدم فرقی نکرد

سعی کن غذاهای آبکی بدی و کاملا له کن غذاشو تا مجبور نشه بجوه و به فکش فشار بیاد 

در کل دوران سختگی هس باید صبر کنید😁

به آرزوهام قول رسیدن دادم😎🎓
سلام دخترمنم مث گل پسرشما دوسالشه و دوماه پیش دندون در میاورد نه چیزی میخورد و همه اش گریه میکرد و ب ...

آره؛؛کوچیکتر بود حتی دندون درمیاوردی عقلش نمیرسید اعلام کنه ولی الان درد رو میگن؛؛چجور معلوم میشه دندون خراب داره یا نه؛؛ظاهرا که سالمن؛؛؛اینم دوسال و دوماهشه

هم سن دخترمنه....مرسانای من دندون آسیاب فک بالا در می اومد یکسر با انگشتش میمالید و آب دهنش روون بود 

من پوره سیب زمینی ، شیربرنج کاملا له میکردم بهش میدادم و سوپ موادشو با رنده ریز رنده میکردم درست میکردم بهش میدادم و گوشت خیلی خیلی می پختم له میکردم با آب گوشت کم کم بهش میدادم

آبمیوه طبیعی بده نذار زیاد گرسنه بمونه

هر ۸ساعت هم بهش ۲۵قطره استامینوفن میدادم که دردشو بگیره 

به آرزوهام قول رسیدن دادم😎🎓
اره تو رفتگی یا سیاهی داره  اذیته ببرش درمانگاه هام الان بازن

نه اونقدر اذیت نیست؛؛صبح یه بار این نق رو زد الان هم یکبار؛؛؛ظاهرش سالمه؛؛خودم نگاه کردم؛؛ولی کنار دندونش لثه اش باد کرده؛؛یعنی داره دندون درمیاره؟؟

نه اونقدر اذیت نیست؛؛صبح یه بار این نق رو زد الان هم یکبار؛؛؛ظاهرش سالمه؛؛خودم نگاه کردم؛؛ولی کنار د ...

باد که میکنه معمولا میگن داره دندون نوک میزنه من همین قدر تجربه دارم عشقم 

ببوس اون دهن کوچولوشو 😍😄

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹