2777
2789
عنوان

چله بری!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 58 پست
منظورم خودتی! عقل و قلبت به خرافات قانع شدن چون نیاز داشتی به این قانع شدن چون جور دیگه ای نتونستی خ ...

من دکتررفتم ن خودم ن شوهرم مشکلی براباردارشدن نداشتیم ولی بعدازچهل بری بخواست خداحامله شدم خداروشکر

کارشناس مالی وسرمایه گذاری بیمه پاسارگاد رضایی مقدم 09156922343 
من دکتررفتم ن خودم ن شوهرم مشکلی براباردارشدن نداشتیم ولی بعدازچهل بری بخواست خداحامله شدم خداروشکر

الانم نمیگم قطعابخاطرچهل بری بوده ولی هرچی بودبعدش مشکل م حل شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دلیلشو بهت بگم ناراحت میشی اما غیر از دعانویس پیش روانشناس هم برو در مورد افکارت با یه آدم علمی ...

شما فکر کن خرافات 

فکر کنم این تویی که باید بری پیش روانشناس نمیخاد واسه من تجویزش کنی اینقدر ادعا علم علم نکن انگار خودم نمیدونم علم چیه همین علمی که میگه توی خیلی چیزا مونده همون انیشتینی که خدای علمو بود دینش بی خدایی بود چون فکر میکرد همه دنیا بر پایی علم 

تو فکر کن نیست من فکر میکنم هست 

الانم نمیگم قطعابخاطرچهل بری بوده ولی هرچی بودبعدش مشکل م حل شد

خداروشکر ولی قطعن بخاطر اون نبوده   

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
شما فکر کن خرافات  فکر کنم این تویی که باید بری پیش روانشناس نمیخاد واسه من تجویزش کنی اینقدر ...

من روانشناسم پیش روانشناس رفتن هم فحش نمیدونم هرجا گیر کنم با افتخار میرم پیش پزشک و روانشناس و هر متخصص علمی دیگه فالگیر و طالع بین و دعانویس هم خوب میدونن کیارو تلکه کنن بازارشون همین طرز فکر شما عزیزانه که هیچ اطلاعی از فرایندهای ذهن انسانی ندارین و بجای روابط علت و معلولی که سالهاست تو دنیا ثابت شده دنبال علت مشکلاتتون تو خرافات جهان سومی میگردین. والا به هرکی دیگه خارج از خاورمیانه این حرفارو بزنیم به عقلمون شک میکنن!

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
من روانشناسم پیش روانشناس رفتن هم فحش نمیدونم هرجا گیر کنم با افتخار میرم پیش پزشک و روانشناس و هر م ...

عزیزم شما که از خارج خاورمیانه خبر نداریم 

اونام مثل ما به این چیزا اعتقاد دارن شک نکن توی فیلپاشون معلوم مثل فیلم راهبه و احصار که براساس واقعیت و هنوز هیچ علمی ثابتش نکرده 

مادر منو مشاوره گفت چیزیش نیست از تنهایی نتونست بود دلیلشو بگه دکتر روانشنام گفت افسردگی اما هیچ کدومش نبود 

هرکی نظر خودشو داره این موضوعی نیست که بشه اینجا بحث کرد 

عزیزم شما که از خارج خاورمیانه خبر نداریم  اونام مثل ما به این چیزا اعتقاد دارن شک نکن توی فیل ...

خودت داری جواب خودتو میدی عزیزدل: هرچیزی که دلیلشو پیدا نمیکنین ربط میدین به خرافات 

بله خارج از خاورمیانه هم کسانی با طرز فکر شما هستند اما اونجا اقلیتن اینجا متاسفانه اکثریت همینشم نگران کننده س

من نمیخواستم اینجا بگم ولی یکی از ملاکهای تشخیصی برای میزان سلامت روان شدت اعتقاد فرد به خرافاته هرچی هپروتی تر اوضاع خراب تر ! حالا البته کسانی که هپروتو بیشتر از علم قبول دارن شاکی میشن که طبیعیه

خودت داری جواب خودتو میدی عزیزدل: هرچیزی که دلیلشو پیدا نمیکنین ربط میدین به خرافات  بله خارج ...

ولی اعتقادبه بعضی دعاهامث چشم زخم وایناکه تومفاتیح الجنان هس بنظرمن خرافات نیس واینکه حالاراستودروغش دعانویسی که من رفتم یه کتاب ازامام خمینی داشت وداشت دعاازاون رومینوشت من یکی موندم خرافاته یاراست وحقیقت ولی بعضی دعاهای که ازاءمه وبرای خیلی ازمشکلاته که نمیشه منکرش شد

یه چیزی هس خیلی ازدعانویساسوءاستفاده گرن منقبلابراتوجیه مادرم زنگ زدم مرجع تقلیدایت الله خامنه ای کسی کع جواب داددرمورددعانویس گفت اگه براساس احادیث ومنبع های اسلامی دعابنویسن درسته اماازکرده خودبنویسه ن ولی انصافاخیلی ازهمین دعانویسامیخوام جنبه بدشوبگم بادعاخیلی اززندگیاروبهم میزنن مادرم تومجردی دعایی کردن خونه خودشون که بوده همیشه حالش بدومریض بودولی همینکه میرفتن شهرپیش دکترخوب میشدن این قداین رفت وامدتکرارمیشه اخرسربارون که میادیه دعااززیرخاک دم درخونه بیرون میاددعاروکه میبرن پیش یه اخوندمیگن دعاییش کردن بعدمیرن پیش دعانویس میگه فلان جایه دعادیگه هم هس بیارین باطل میکنه مامانم خوب میشه من نتونستم منکراین بشم یابعضی دعاهاکه میخونن سوره های قرانه حالامیخوان مارومنحرف کنن یاواقعیته اینم خدامیدونه ولی من خیلی ازشیخارومیشناسم که اونام ب دعااعتقاددارن اوناکه بیشترازماازخداوکلام خدامیدونن

البته خودم دودلیل یکی بهم بگه میگم شایدم خرافاته الانم میگم اعتقادکامل ندارم. امااینام هس یکی بیادایناروازسرم بیرون کنه