2789
عنوان

لیفت با نخ

1376 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها 

من امروز انجام دادم.

این تاپیکو برای کمک به کسانی زدم که مثل خودم برای تصمیم گیری و برای استفاده از تجارب اشخاص عادی  گوگل میکنن.

نخی که برام انداخت خاردار دو سویه کره ای بود که روش نوشته بود نوبل. 

هر طرف صورتم سه تا انداخت. 

اول از جلوی گوشام آمپول بی حسی زد. درد سوزن بی حسی کاملا قابل تحمل بود 

بعد دو تا میله از هر طرف جا سازی کرد که اسم تخصصیشونو نمیدونم . من هیچ دردی تو اون مرحله حس نکردم 

جا گذاری نخ های بالایی کاملا بدون درد بود 

ولی نخ های پایینی یه درد نسبتا شدید ولی خیلی خیلی کوتاه داشت. یعنی تا بخوای بگی آخ تموم شده. 

بعدش هیچ دردی حس نکردم و حال اینکه منتظر بودم بعد بی اثر شدن بی حسی درد داشته باشم . 

فقط یکی دوروز جویدن عملا غیر ممکنه . یعنی تا دهان تکون نخورده یا صورت لمس نشده هیچ مشکلی غیر از احساس کشیدگی و کمی گزگز نداره. 

نتیجه اولیه غیر محسوس هست. 

نتیجه اصلی حدود دو ماه بعد قابل مشاهده س. 

ماندگاری حدود ۱۸ ماه و هزینه برای من در تبریز ۲ میلیون و نیم برای ۶ نخ بود. 

این عمل بارها قابل تکرار هست و در صورت انجام مجدد هر بار انتظار ماندگاری بیشتری میره. 

خوشگل و سرحال باشید 🌹

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فدات 

سلام عزیزم خوب هستید ؟میبخشید از نخاتون راضی هستید؟منم تبریزی هستم دربه در دنبال دکتر برای این لیفت هستم ...ممنون میشم بفرمایید پیش کدوم دکتر کردید و ایا واقعاا راضی بودید؟فداتون 

ایرانی ها! وضع آب خیلی خرابه!!!خیلی خراب!!!!ایران داره از یه منطقه نیمه خشک به منطقه خشک و بیابانی تبدیل می شه!
سلام عزیزم خوب هستید ؟میبخشید از نخاتون راضی هستید؟منم تبریزی هستم دربه در دنبال دکتر برای این لیفت ...

سلام عزیزم من پیش دکتر رامین صراطی انجام دادم شماره شو ندارم حضوری رفته بودم 

ساختمان پزشکان روبروی قنادی پاک ولیعصر 

در کل خوب بود راضی بودم ولی بستگی به پوستم داره 

ولی فکر نکن تغییرات خیلی خیلی زیاد مثل لیفت با جراحی میبنی 

سلام عزیزم من پیش دکتر رامین صراطی انجام دادم شماره شو ندارم حضوری رفته بودم  ساختمان پزشکان ر ...

ممنونم عزیزممم درستهاران نخهای سیلوییت امریکا اومده و دکتر فرساد رو تعریف میکنند والا م‌ندم منم 

ایرانی ها! وضع آب خیلی خرابه!!!خیلی خراب!!!!ایران داره از یه منطقه نیمه خشک به منطقه خشک و بیابانی تبدیل می شه!
ممنونم عزیزممم درستهاران نخهای سیلوییت امریکا اومده و دکتر فرساد رو تعریف میکنند والا م‌ندم منم  ...

انشالا که راضی باشی