2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تخم مرغ و با ماست و زعفران اب شده با برنجاب کش شده مخلوط میکنید مریزید ته ظرف وصاف میکنید لایه بعدی مرغ پخته شده یا گوشت نریزید با زرشک و خلال پسته یا بادوم بعد لایه بعدی برنج همینطور لایه لایه میریزید و دم میکنید قابلمه هم رو شعله پخش کن باش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

۲پ برنج ایرانی یه پ ماست چکیده دوتا زرده تخم مرغ یک چهارم فنجان روغن سینه مرغ و زعفرون و خلال و زرشکـ

برنجو ابکش میکنی یه خورده سفت تر برش دار بعد زعفرون  و زرده و ماست و روغن وبرنج  رو قاطی کن کف ظرفتو چرب کن برنجو نصفشو بریز با پشت قاشق فشرده کن مرغا رو بریز با خلال و زرشک بعدم بقیه برنج روشو خوب فشار بده ،یا بزار تو فر یا رو گاز شعله پخش کن بزار زیرش ک ته نگیره

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...

دستور یه ته چین مرغ محشر:

برای هر پیمونه برنج یه زرده تخم مرغ میخواد و برای سه پیمونه برنج یه کاسه سوپخوری بزرگ ماست چکیده‌ی ساده و نصف سینه‌ی مرغ یا یک سینه‌ی مرغِ آبپز شده و زعفران آب شده غلیظ و کره و  روغن میخواد

بهتره مرغ رو با آب کم و یه پیاز و یه حبه سیر درسته و نمک و فلفل آب پز کنین تا آبش جمع بشه و یه استکان آب بمونه  مقداری کره توی مرغ بریزین و مرغ رو ریش ریش کنین و آب مرغ که کره داره قاطیش کنین

برنج رو آبکش کنین و زنده تر از همیشه بردارین(فوت ته چین همین زنده برداشتن برنجه)

زرده های تخم مرغ رو با نوک قاشق چایخوری دارچین و کمی فلفل سیاه دو دیقه بزنین بعد ماست رو بهش اضافه کنین و مخلوط کنین و زعفران آب شده رو بریزین و روغن و برنج رو (زیاد هم نزنین برنج له نشه) 

ته قالبتونو روغن بریزین(روغن ته قالب بیشتر باشه ته دیگ ضخیمتر میشه) و بک لایه ته چین بریزین بعد مرغ رو به بقیه مواد اضافه کنین و روش بریزین

میتونبن وسط مواد کمی هم زرشک بریزین اما به نظر من بهتره زرشک رو جدا با خلال پسته و بادوم درست کنین و موقع سرو روش بریزین 😍 حیف که من نمیتونم الان درست کنم

دستور یه ته چین مرغ محشر: برای هر پیمونه برنج یه زرده تخم مرغ میخواد و برای سه پیمونه برنج یه کا ...

قربون دستت درست کردم

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
2790
2778
2791
2779
2792