2777
2789
عنوان

خیانت؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 36 پست
فعلا كاري نكن بچه هم نيار خودتو بكش بالا ك اگ ي وقتي ديدي تو اون زندگي هيچ  سهمي نداري و ي زن د ...

احتمالا همینکارو میکنم ولی صبر و اراده زیادی میخواد

انشاالله خدا کمکم کنه

سرنوشتت فقط و فقط دست خودته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمیدونم چیکار کنم😳

فعلا روو خودت نیار تا یجا سوتی بده اگه هی پی گیر بشی اونم لوو نمیده البته هنوز مشخص نیست کاری کنه ولی اروم اروم تهشو دربیار انشالله چیری نیست هنوز تازه عروسی ممکنه کرم میریزه الکی حسادتت تحریک کنه

از همون اول ک حس کردی رفتارش تغییر کرده باید زیرکانه کل حواستو جم میکردی تا پی ببری .. گوشیش رمز دار ...

نه تو گوشیش چیزی نیست 

همه رو پاک میکنه ییااگه باشه هم به اسمای مختلف سیو کرده

من که نمیتونم به همه همکاراش زنگ بزنم اخه

عزیزم بدون اجازه توکه نمیتونه زن شناسنامه ای بگیره که بعدم اینقد هوله ینی که ۳ماه بعد از عروسیشم بخواد یه زن دیگه بگیره خیلی غیر منطقیه اینقد اینجا نیا تا این فکرا به سرت نزنه

نه قبل من شناسنامش سفید بود

نترس دختر مگه الکی زن بگیره ب این سرعت اونم عقد دائمش کنه مردی ک هرزه هست دردسر درست نمیکنه واسه خودش نهایت صیغه میکنه ممکنه شناسنامش واسه چیزی میخواسته الکی ب تو اینجورس گفته

اولا که با این توصیفایی که از خودت کردی حق داره ازت نترسه چقدر ریلکس میگی اگه کاری هم کرده باشه به روش نمیارم و فللن... دوما برام جای تعجبه با یکی سه ماهه داری زندگی میکنی قبلش نامزدی و عقد و... در حدی شناخت داشتی که میگی قصد باردار شدن داشتی... با این شرایط واقعا اونقدری رو شوهرت شناخت نداری که اینقدر بهش شک داری؟اونم همچین شک بزرگی.. آدم وحشت میکنه اینجور زندگیا رو میخونه تو نی نی سایت

فعلا روو خودت نیار تا یجا سوتی بده اگه هی پی گیر بشی اونم لوو نمیده البته هنوز مشخص نیست کاری کنه ول ...

نه بابا دوسال عقد بودیم قبلشم 4 سال دوست بودیم از این حرفا نمیزد هیچوقت

ولی فعلا باید صبر کنم به قول خودت

عزیزم بدون اجازه توکه نمیتونه زن شناسنامه ای بگیره که بعدم اینقد هوله ینی که ۳ماه بعد از عروسیشم بخو ...

امکان داره دوست بوده بعد حامله شده خانمه

چون میپرسید اگه بفهمی من یکی دیگه رو دارم که ازش بچه هم دارم چیکار میکنی...