2777
2789
عنوان

خیانت؟؟؟

399 بازدید | 36 پست

همسرم حدود یک ماهی میشه شناسنامشو برده گموگور کرده هردفعه ازش میپرسم کجاست یا میپیچونه یا میگه مغازست میارم

چندباری ازم پرسید اگه یه روزی بفهمی یه زن دارم و ازش بچه دارم چیکار میکنی؟؟

ما تازه سه ماهه عروسی کردیم، کم کم داشتم به بچه فکر میکردم من...

میدونم اگه بفهمم کاری کرده هییییچ راهی ندارم

نمیخوام طلاق بگیرم دوست دارم زندگیمو ولی...

تصمیم گرفتم اگه امشبم نیاورد دیگه به روش نیارم

حداقل اگه فکر کنه من نمیدونم تو روم کاری نمیکنه

به نظر شما چیکار کنم دارم دیوونه میشم

شغلش تعمیرکاره لباساش اکثر اوقات سیاهه دیگه

تازگیا میاد هرروز میشوره برق میندازه و میره

جمعه هم میخواست ظهر به یه بهونه بره بیرون من نزاشتم بعد سر ظهر یکی هی بهش زنگ میزد اینم جواب نمیداد میگفت لوازم فروشه ولش کن من صبح باهاش قرار داشتم الان داره زنگ میزنه😐

سرنوشتت فقط و فقط دست خودته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمیدونم چیکار کنم😳

وا🙄

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢

اگه نمیخوای جداشی بروش نیار ک اگه تو بفهمی یه چند وقتی زندگیت زهره بعدش طبیعی میشه براش و جلو روت باهاش میره میاد بزار همینطوری بترسه از اینکه مبادا تو بفهمی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

فعلا كاري نكن بچه هم نيار خودتو بكش بالا ك اگ ي وقتي ديدي تو اون زندگي هيچ  سهمي نداري و ي زن ديگه داشته بتوني گليم خودتو بكشي بيرون

اسمم كبري نيييييس😅اينجا مثل كارنامه اعماله هرچي مينويسي پاك نميشه😅
اگه نمیخوای جداشی بروش نیار ک اگه تو بفهمی یه چند وقتی زندگیت زهره بعدش طبیعی میشه براش و جلو روت با ...

منم قصدم همینه

حداقل میتونم تا زمانی که شرایطم محیا بشه برای یه زندگیه تنها تحمل کنمو چیزی نگم

ولی داغون میشم میدونم😞

قبل شما زن. داشته یعنی ????

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن

اولا ك مردا از اين شوهيا زياد ميكنن جدي نگير ولي اگ فك ميكنه پاي يكي ديگ واقعا در ميونه اصلا به روش نيار چون مردا ترسوهستن از ترس اينكه تو نفهمي يجوري باهات خوبه و هرچي بگي گوش ميده ولي بدونه فهميدي ميگه باخودش ديگ فهميد و عادي ميشه و راحت ميذارتت ميره پيش اون 

اسمم كبري نيييييس😅اينجا مثل كارنامه اعماله هرچي مينويسي پاك نميشه😅
حس میکنم داری زود قضاوت میکنی،تو فکر میکنی اون خیانت کرده و از همه ی رفتاراش این برداشتو میکنی

اره

ولی پس چرا نمیاره شناسنامشو

ریلکس نیستم دارم از تو خودمو میخورم و به رو نمیارم واقعا مغزم کار نمیکنه

از همون اول ک حس کردی رفتارش تغییر کرده باید زیرکانه کل حواستو جم میکردی تا پی ببری .. گوشیش رمز داره؟

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی