2777
2789
عنوان

مادرشوهر موذی

312 بازدید | 10 پست

بچه ها رابطه من با مادرشوهرم خوب هستش الان تو این ده سالی که ازدواج کردم کوچکترین بی احترامی بهش نکردم هر چند خیلی جاها نیشم زده و متلک گفته همیشه ندید گرفتم اما برعککس جاریم که عروس بزرگس همیشه درگیر بوده و دعوا و قهر الان چهارسال بود که قهر بود تازگیا اشتی کرده و به شووهرش اجازه رفت و امد میده شوهرم و برادرشوهرم کارشون شراکتی هستش ولی اختیار همه چی ما دست برادرشوهرمه متاسفانه همیشه کلی خرید میکنه برای مادرشینا بعد مادرشووهرم هم خواسته جبران کنه کلی مرغ و گوشت خریده براشون و به من نگگفته و من از دهن خواهرش شنیدم اصلا اون خریده مهم نیست بحث فرق گذاشتنست و اینکه من اینهمه خوب بودم براشون و تو همه کاراشون من هستم اینجوری تفاوت قائل میشه و برادرشوهرم با پول ما خودشیرینی میکنه خیلی برام سنگین میاد 😳

منم همیشه به مادرشوهرم محبت میکردم ولی اون اصلا به من محبت نمیکرد همه‌ی محبتش برای جاریم بود منم الان چند ماهه عقب نشینی کردم و اصلا اصلا اصلا کاری بهش ندارم.اینطوری حداقل حرص نمیخورم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی رفت و امد نمیکنی؟یا باهاش سرسنگینی

رفتو امد خیلی خیلی کم من البته یه ماهه عروسی کردم قبلش عقد بودم.ولی تو دوران عقدم شاید ماهی دو بار میرفتم و سرسنگینم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
رفتو امد خیلی خیلی کم من البته یه ماهه عروسی کردم قبلش عقد بودم.ولی تو دوران عقدم شاید ماهی دو بار م ...

ببخشید یه هفتست عروسی کردم

يكي از بزرگترين درگيرياي نيني سايتيا توزيع غيرمنصفانه مرغ و گوشته 😂 چرا نميخواين باور كنين اون گوشتايي كه ذاده به اونارو بخاطر برادرشوهرت داده نه جاريت. اون گوشتايي كه به شما ندادع رو به شوهرت نداده. مادره بچه هاي خودشن دوست دارع فرق بذازه. انقد تو مسائل مادر فرزندي دخالت نكنين. شما بين بچه هاي خودتون فرق نذار و بهترين مادر باش. بعذم ادم انقدد شكم پرست 😑

هنوز اول راهی 

ولی تو همین مدت انقد ازارم دادن و فرق گذاشتن که برای هفت پشتم بسه