2777
2789
عنوان

مشکل من!!)

377 بازدید | 38 پست

سلام دوستان...

من جدیدا ی مشکل پیدا کردم..

نمیدونم چم شده..

همش دلم میگیره تو خونه ک هستم.بیرونم ک میرم بازم دلم میگیره.

خونه ک هستم هی گریم میاد بدون دلیل.هی وسایلای خونمو جم میکنم مرتب میکنم همش حس میکنم میخوام ی جایی برم.حس میکنم الان باید وسایلام جم کنم انگار میخوام ی جایی برم.شوهرم میگه چرا اینقدر گریه میکنی ولی دلیل براش پیدا نمیکنم.وقتی شوهرم میره سرکار میخوام خفه شم همش زنگ میزنم زودی بیااا با گریه...تو رو خدا بگین من چم شده😢

برای سلامتی چشم های دخترم صلوات بفرست🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

افسرده ای

حامله نیستی؟ ممکنه افسردگیه مقطعی باشه

‏مامانم يه جوري ميگه زودتر از ٢٥سالگي نميزارم ازدواج كني كه خواستگاراي پشت در داد زدن بادبان ها را بكشيییییییید، به عقب برميگرديم.. ( آناماریا)

خانم بچه زیر یک سال دارین؟علایمتون خیلی شبیه افسردگی بعد از زایمان هست 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

یا بارداری یا افسرده 

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

سلام از تیروئیدم میشه

یه مدت اینجوری بودم ازمایش دادم تیروئید کم کاری دراومد

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

وقت هایی که تنهایی قرآن بخون

یک ختم قرآن به نیت سلامتی آقا امام زمان نذر کن روزی هر چقدر دوست داری بخون

میگن اگه این قرآن رو به آقا امام زمان هدیه کنی قطعا ایشان برای شما دعا خواهند کرد و چه چیزی بالاتر از این

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...