2777
2789
عنوان

خرید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 23 پست

یه سنجـــــــــاق سینه خریدم خیـــــــــلی گرون شد دیگه نرفتم بازار سریع برگشتم خونه😭😭😭😭

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم امسال خرید نکردم چون واقعا تو این شرایط خیلی سخته شوهرم کلا ۱۵۰۰حقوقشه هم خرج خودمونه هم مامان وباباش منم گفتم امسال نمیخرم ایشالا سال بعد حالا شوهرم قهر کرده میگه چرا نمیخری برای من همه چی خریدی باید برا خودتم بخری منم گفتم نه اشکال نداره بنظرتون کار بدی کردم؟؟

خدایا ممنونم که کنجدمو بهم دادی خودت مراقبش باش.خواهشا برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید ممنونم

من ی مانتو خریدم،ی کیفم دوماه پیش خریدم،اونارم لازم داشتم،وگرنه تو این گرونی مگه عقلم کمه برم خرید،عیدم مثه روزای دیگه،اصن هرچی فک میکنم میبینم خیلی مسخره س میریم سرتا پا نو میکنیم،یعنی چی اخه،بچه بازی خدایی

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

فقط یه کیف و بلوز گرفتم اونم چون واقعا احتیاج بود سعی کردم گرون هم نباشه زیاد من تازه پارسال عروسی کردم هنوز یکی از مانتو هایی که برام اوردن نپوشیدم میخوام از اون استفاده کنم

خدایا ممنونم که کنجدمو بهم دادی خودت مراقبش باش.خواهشا برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید ممنونم
من😐 دل و دماغ خرید کردن اصلا ندارم...شدم شبیه این پیرزنای ۸۰ساله😑

اره والا همین عیدو هم بهمون حروم کردن خدا باعث و بانیشو لعنت کنه

منم هیچی نخریدم . کلا واسه عید زیاد خرید نمیکنم اصلا

چون به قول دوستان هم سرتا پارونو کردن جالب نیست

هم اینکه جنسا بیخودی گرونه و ارزششو نداره

من زمستون و پائیز خریدامو میکنم، . آخر پائیز یه شومیز حریر گرفتم ، شلوار هم گرفته بودم. همین، دیگه مانتو وشال و کیف و کفش نخریدم.

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.