2777
2789
عنوان

خرید عید

246 بازدید | 20 پست

خانما من امروز با پدرشوهرم ومادرشوهرم و خواهر شوهرم میرم خرید عید

شوهرم سفر هستن و نیستن که دنبالم بیان

با اینکه با خانواده همسر میرم هیچ مشکلی ندارم. چون خدا رو شکر روابطمون حسنه هست

فقط یه اخلاق خاصی که دارن مثلا اگر من فلان لباس رو بخرم مادرشوهرم میگه سارا (خواهر شوهرم) تو هم بخیر با هدیه ست کن. من از تشابه متنفرم

بنظرتون چچیزی نخرم یا رک حرفم رو بزنم؟ اخه زبون حرف رک هم ندارم

یا واسم بعد با شوهرم برم و امروز فقط تماشاچی باشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه دوقلویین که ست کنین😐

من باشم اگه خواهرشوهرم خرید من دیگه نمیخرم که متوجه شن

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

اول برای خواهر شوهرت خرید کنید

مثلا یه مانتو دیدی قشنگ بود بگو فلانی این چقدر به تو میاد این رو بخر بعد که خرید کرد تو خرید کن

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍

منکه از این اخلاقا ندارم دوس دارم اتفاقا 

نمیدونم چی بگم..بنظر من یا باهم نرید خرید یا اینکه سعی کن بیخیال باشی چیزی نگی هر کس زیبایی و استایل خودشو داره 

منصفانه تر این بود که هرکس فقط تاوان نفهمی خودش را میداد...!

خب بگو من دوست ندارم شبیه لباسم کسی بپوشه مردم فک میکنن از حراجی گرفتم یا .... مادر شوهرم میگفت واسه عروسی برادرشوهرم لباس مجلسی شبیه خواهر شوهرمو بگیرم ک فقط رنگش فرق کنه در حالی ک خواهرشوهر ده سال ازم بزرگترم هست

خب بگو من دوست ندارم شبیه لباسم کسی بپوشه مردم فک میکنن از حراجی گرفتم یا .... مادر شوهرم میگفت واسه ...

این ذهنیت اکثر دهه های قبل از ما هست

نمیدونم چرا دوست دارن با هم ست کنیم

مثلا بارها شده سوغات برامون اورده دو تا چیز شبیه به هم حتی هم رنگ اورده. با اینکه خیلی شیک هستن ولی دل و دماغ استفاده ازش رو ندارم. طفلی میخواد کار خوب کنه. مشکل از منه که سلیقم خاصه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز