2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببين من همين چند روزه اين تحربه رو بدست اوردم 

من چندتا ربع سكه داشتم ك الان پول لازم شدم گفتم بفروشم از طلا فروشي خريده بودم ربع ها رو 

بعد باورت نميشه بالاي ٥٠تا طلا فروشي رفتم گفتن اينا غير بانكين و فقط قيمت طلاشو ميخرن مثلا دوگرم و خورده اي ميشه يك ميليون تومن 

درصورتي كه ربع١٦٠٠بود

گفتم من ب اسم ربع سكه ازتون خريدم هيچ كدوم قبول نميكردن 

ب نظرم سكه واينا رو بايد از بانك خريد فقط 

الانم النگو دست دو بدون اجرت پيدا كن بگير

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
ببين من همين چند روزه اين تحربه رو بدست اوردم  من چندتا ربع سكه داشتم ك الان پول لازم شدم گفتم ...

عزیزم سکه2نوع هستش غیر بانکی و بانکی...که بانکی هاسال86هستن و خود طلافروشی میفروشه و قیمتشون خیلی بالاتره

عزیزم سکه2نوع هستش غیر بانکی و بانکی...که بانکی هاسال86هستن و خود طلافروشی میفروشه و قیمتشون خیلی با ...

وقتي ربع هارو خريدم دقيقا ب قيمت ربع سكه بانكي ب من فروختن ولي هيچ كدوم قبول نميكردن

ومتاسفانه انسانيت ازبين رفته چون من ي مغازه پيدا كردم وب قيمت ربع سكه ازم خريدشون اينجابود ك فهميدم اونهمه طلا فروشي ك رفتم دروغ ميگفتن ك مفت بخرن 

ي زنو شوهر ديگم بودن ديدم ك ي نيم سكه و ي ربع سكه شونو ب قيمت غير بانكي فروختن  بخاطر حرف طلا فروشا ولي من گفتم چون پول ربع دادم كمتر نميدم 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️