2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 32 پست
منم کریر و روروئک و دادم ب ی بنده خداییی گفتم من استفاده نکردم تو بردار.اگه خاهرت یا زندادشت این وسا ...

شانسه من خودم بچه بزرگه هستم از خودم بزرگتر ندارم 😓😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم اینا.

مادرم اینا اصلا ادم های خسیسی نیستن رو جهیزیه سنگ تموم گذاشتن واصلا از سمت داماد هم کالا بزرگ نگرفتن کلا خودشون همه چیز رو تهیه کردن اما الان که باردارم میگن کالسکه با ما نیست و خودتون باید بگیرید،واقعا منو شوهرم کالسکه رو خودمون باید بگیریم یا با مادرم ایناست؟

کلا مادرم اینها چی باید بگیرن؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
مادرم اینا اصلا ادم های خسیسی نیستن رو جهیزیه سنگ تموم گذاشتن واصلا از سمت داماد هم کالا بزرگ نگرفتن ...

منم باردارم و در حال خريد سيسموني اما كل سيسموني و لطف ميكنن و ميگيرن فعلا سرويس خواب و خريديم

منم باردارم و در حال خريد سيسموني اما كل سيسموني و لطف ميكنن و ميگيرن فعلا سرويس خواب و خريديم

سرویس خواب رو خودتون خریدین؟

مادرم میگه لباس و لوازمش با یه تخت

برقیه با خودمونه.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
سرویس خواب رو خودتون خریدین؟ مادرم میگه لباس و لوازمش با یه تخت برقیه با خودمونه.

نه مادرم خريد تازه من تخت نوجوانم خريدم كل سرويس خوابش اصلا نوزادي قابل استفاده نيست تا بزرگ بشه مامانم ميگه همه چيزو خودش ميخره لباسم تا ٢سالگيش ميخره

نه مادرم خريد تازه من تخت نوجوانم خريدم كل سرويس خوابش اصلا نوزادي قابل استفاده نيست تا بزرگ بشه مام ...

اره مادر منم میگه لباس ها و لوازم بهداشتی تا 2 سالگی رو میخره حتی گفت میخوام همشو جنس عالی بخرم و در درجه اول لباس هاش اهمیت داره. اما نمیدونم چرا زیر بار کالسکه نمیره.کلا میگه من کالسکه نمیگیرم میگه دلم میخواد رو وسایل دیگت بیشتر خرج کنم کالسکه با خودتون. کلا کالسکه طلسم شده

اره مادر منم میگه لباس ها و لوازم بهداشتی تا 2 سالگی رو میخره حتی گفت میخوام همشو جنس عالی بخرم و در ...

خب كالسكه رو خودت پولشو بده بامادرت رفتي خريد بعد به همه بگو مامانم خريده

خب كالسكه رو خودت پولشو بده بامادرت رفتي خريد بعد به همه بگو مامانم خريده

اره اینکارو کنم بهتره.کالسکه چقدره قیمتش؟

كالسكه تك يا با كريرو روروئك؟بعد ايراني يا خارجي

یه چیز معمولی نه بد نه خوب.ایرانیه خوب.نه کریر رو مادرم میگیره فقط کالسکه

كالسكه تك يا با كريرو روروئك؟بعد ايراني يا خارجي

یه چیز معمولی خوب.ایرانی  خوب.نه کریر رو مادرم میگیره فقط کالسکه

یه چیز معمولی نه بد نه خوب.ایرانیه خوب.نه کریر رو مادرم میگیره فقط کالسکه

من ست كامل ايراني مارك روما دليجان قيمت كردم خيليم ناز بود ١٣٠٠شد٤تيكه ش كالسكه تك ٦٠٠تومن و اين حدوداس

اره مادر منم میگه لباس ها و لوازم بهداشتی تا 2 سالگی رو میخره حتی گفت میخوام همشو جنس عالی بخرم و در ...

مامان من چون من بندر زندگی میکنم همش میگه نمیتونی ببری فعلا فقط لباس گرفته و لوازم حموم و کالسکه و ساکو میگه خودم میگیرم کریرو روروئک رو همش نه میاره .دیگه منم نمیدونم واقعا لازممه یا نه از طرفیم نمیتونم بهشون فشاربیارم خودمم نمیتونم بخرم