2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 109 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرش و پرده و لوستر و ساعت و اينجور چيزهارو فقط از اينجا بگير

خيييلي خوش اخلاق هستند، كارهاشونو هرجا ببيني با قيمت بالاتر هستش

من ازشون حضوري خريد كردم، رايگان با تيپاكس فرستادن برام

فرش و پرده و لوستر و ساعت و اينجور چيزهارو فقط از اينجا بگير خيييلي خوش اخلاق هستند، كارهاشونو هرجا ...

آره اتفاقا پیج اینستا شون رو دیدم خیلی خوشم اومد منتها اونو گذاشتم اول تخت بخرم ببینم چه اندازه ای میشه بعد برم ، من خودم نظرم رو تخت نوزاد و نوجوانه که کاربردی تره ولی همسرم میگه خیلی جا میگیره و اتاق رو تنگ می کنه میگه یه تخت کوچیک نوزاد بگیر حالا موندم چی کار کنم این تکلیفش مشخص شه سریع می رم سراع ماوی  

آره اتفاقا پیج اینستا شون رو دیدم خیلی خوشم اومد منتها اونو گذاشتم اول تخت بخرم ببینم چه اندازه ای م ...

من اتاق رو كلا يه موكت ارزون گرفتم، با كوچكترين فرش.. چون نميخواستم بره زير تخت

تخت من اينه، فقط ميز تحرير رو نگرفتم

چون تخت نوجوان بود، گهواره ست خودش روهم از همون توليدي كه گفتم گرفتم

تولید البرز کجاست  البته شماره اش رو دیدم فقط آدرس نداشت

كار رو برام با آژانس فرستاد..

آدرس گرفتم، ولي نرفتم.. بيعانه دادم، تحويل كه گرفتم بقيه پول رو واريز كردم براشون

فكركنم محمدشهر كرج بود. از خودشون آدرس بگير

كار رو برام با آژانس فرستاد.. آدرس گرفتم، ولي نرفتم.. بيعانه دادم، تحويل كه گرفتم بقيه پول رو واريز ...

آهان ممنونم 

البته شوهر من حتما باید بره همه چیز رو از نزدیک بررسی کنه فکر کنم ما مجبور شیم بریم محمد شهر کرج   

آهان ممنونم  البته شوهر من حتما باید بره همه چیز رو از نزدیک بررسی کنه فکر کنم ما مجبور شیم بر ...

من هم توي يه مغازه كارش رو از نزديك ديدم

چند روز قبلش هم توي برنامه ديوار، تبليغشون رو ديده بودم

شوهر من هم دقيقا همينجوري هستش، به خاطر همين كالسكه رو حضوري خريدم، ميخواستم سفارش بدم به اون پيج، نزاشت! باهم رفتيم جمهوري و بهار رو گشتيم، انقدر گرون بود كه آخرش همون كالسكه رو ديديم ، كلي چونه زديم، بعد خريديم