2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 109 پست
من منتظرم هوا گرم شه برم پياده روي الان تا ميبينم هوا آفتابيه ميرم بيرون ولي من عوضش صندلي ماشين ن ...

خخخ من همه وسیله هارو مامانم گرفت   ولی خب پیاده زیاد جایی نمیرم بازار میرم میرم دم بازار پیاده میشم😐

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من از بالا فقط دور یقه اش دگمه داره

نه مال من دکمه ندارن فق یکی جلوش دکمه داره

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
مارکش چیه؟  خیابان جمهوری هم داره کالسکه ؟

من جمهوري رفتم قيمت ها خيلي بالا بود

بهار ، زيرزمين رفتم، اونجا خريدم

پيج سيسموني ني ني ناز (شيراز هستش) ، سرچ كن تو اينستا، وارد كننده كالسكه ئه

من اينو اول اونجا ديدم، رفتم بهار ديدم با اختلاف ٢٠٠ ت هستش، خريدم. البته قيمت رو داشتم خودم

مارك بلكو هستش

لباسی که خریدم این شکلیه دگمه اش فقط بالاست از همون چند تیکه هاست

مباركه عزيزم

من هم همينجوري گرفتم، البته همشو جعبه اي نخريدم، همين مدلي هستش، فقط از هركدوم چندتا تيكه اي كه ميخواستمو گرفتم

خخخ من همه وسیله هارو مامانم گرفت   ولی خب پیاده زیاد جایی نمیرم بازار میرم میرم دم بازار پیاده ...

من براي خريد خودم حتما بايد ميرفتم.. كلا طاقت توي خونه موندن ندارم

الان پسرم كوچيكه، ميترسم زياد بيرون برم، سرمابخوره.. فعلا خونه نشين شدم

مباركه عزيزم من هم همينجوري گرفتم، البته همشو جعبه اي نخريدم، همين مدلي هستش، فقط از هركدوم چندتا ت ...

مال منم جعبه ای نبود باز بود خریدم برای همین میگم اصلا جلو دگمه دار نبود

مارکش چیه؟  خیابان جمهوری هم داره کالسکه ؟

پيج اينستا، فقط شيراز هستش، با پست ميفرسته برات

sismoniye.nininaz 

مطمئن باش قيمت پايين تر از اينجا هيچ جا پيدا نميكني

خواستي حضوري بخري هم برو اينجا، خ بهار

0935 170 8188

عزيزم ايشالله به سلامتي دخترتو بغل بگيري

فدات گلم❤همه ی مامانا بسلامتی نینیاشونو بغل بگیرن