2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا الانم دارم گریه میکنم افسر بهم گفت اعتماد بنفست پایین برو روانشناس بدتر از اون اعصابم خرابه

بعضیاشون مریضن الکی توهین میکنن 

من یه نفر رو دیدم بعد از سیزده بار قبول شده بود حالا نمیدونم چرا انقدر 

ولی بدون یکی دوبار اول 90 درصد آدما رد میشن

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍
آره مردم ازخجالت

من دفعه اول قبول شدم،ببین همه چیزو خوب بلدی؟اول شب قبل امتحانت با مربیت برو تمرین نیم ساعت کافیه یا چهل دقیقه،اعتماد به نفس داشته باش فکر کن یه راننده حرفه ای هستی به توپ و تشر سرهنگ گوش نده کار خودتو بکن انگار کری اصلا.هرکار میگه انجام بده سریع باش و در عین حال عجله نکن دستات نلرزه پاتو از کلاج برندار تا خاموش نکنی اگه راه نرفت گازو بیشتر فشار بده،انشالله هفته بعد قبولی

بعضیاشون مریضن الکی توهین میکنن  من یه نفر رو دیدم بعد از سیزده بار قبول شده بود حالا نمیدونم ...

بخدا با مربی کارکردم همچیرو مرتب انجام میدم راضی بود ولی امتحان میترسم بار سومم بود

خواهرم همه ی دنیامه
بخدا با مربی کارکردم همچیرو مرتب انجام میدم راضی بود ولی امتحان میترسم بار سومم بود

مشکلت اینه از افسر ترس داری و از اینکه رد بشی اون ترس تو بدنته نمیذاره تمرکز کنی

اگه فکر کنی این امتحان نیست و راحت بشینی پشت فرمون قبولی

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍