2777
2789
عنوان

ًوابستگي زياد...

165 بازدید | 13 پست

پدر شوهر مادر شوهر من خوبن خدايي...مهربونن...مادر شوهرم ناراحتي اعصاب داره...ولي ي حركتشون منو. آزار ميده هر وقت من و شوهرم بيرونيم يا خونه ماست خيلييييي بهش زنگ ميزنن...آمار ميگيرن ...مادر شوهرم زنگ زدناشو گذاشته پاي استرس و ناراحتي اعصابش منم درك ميكنم ولي تا چ حد...ما كلا سه ساعت بيرون بوديم....هم باباش زنگ زد هم مامانش هم خواهرش....انگار ك با دوس دخترش بيرونه عوض زنش...شوهرم ميگه طاقت بيار تازه عقد كرديم عادت ندارن...ي ذره دير بخوايم بريم خونه ك ديگ هيچي زنگ پشت زنگ...كاش بزرگترا يكم درك داشتن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توی سه ساعت سه بار زنگ زدن اصلا صحیح نیست

اما خب منم اوایل عقدم اگه بیرون بودیم مادر شوهرم زنگ میزد اما بعد از ازدواج دیگه نه

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 
توی سه ساعت سه بار زنگ زدن اصلا صحیح نیست اما خب منم اوایل عقدم اگه بیرون بودیم مادر شوهرم زنگ میزد ...

شوهرم ميگه بعدا درست ميشه...ولي من چ گناهي كردم اين همه ناراحت شم غصه بخورم تا درست بشه

شوهرم ميگه بعدا درست ميشه...ولي من چ گناهي كردم اين همه ناراحت شم غصه بخورم تا درست بشه

همینه دیگه، نمیشه که از اول توقع داشته باشی اونا باب میلت باشن. البته به شوهرت بدگویی نکن. با مهربانی بگو چقدر بنده خداها استرس دارن، یا وقتی دیدیشون براشون بگو فلان موقع بیرون بودیم اینقدر شلوغ بود انگار همه مردم توی خیابون بودن

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد