2777
2789
عنوان

شوهرم رفتت

707 بازدید | 22 پست

هنو نرفته دلم براش تنگ شدههه من چطوری ۱۰روز طاقت بیارممم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

لوس نشو دیگه... ۱۰ روز چیزی نیست ک

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم احیانا شوهر واسه ۱۵ روز کاری میره یه شهر دیگه تازه منو هم میخواد بزاره پیش مامانش عید تنها نباشم ...

منم امدم خونه مامانم شوهرمن رفت ی کشور دیگه ولی خیلی دارم گریه میکنممم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
لوس نشو دیگه... ۱۰ روز چیزی نیست ک

زیادهههه خیلی وابستشم تااالان جز مواری ک سرکاره ی ساعت ازش دور نبودم

وای خیلی سخته نمی شد باهاش بری؟

ن باردارم دکترم اجازه ۱۴ساعت پرواز و نداد

نمیزاره دیوانه. من امکانشو دارم باهاش برم ولی از دست برادرشوهرام خیلی ناراحتم واسه همین نمی رم به نظ ...

بنظرم خونه ننشم نرو

نمیزاره دیوانه. من امکانشو دارم باهاش برم ولی از دست برادرشوهرام خیلی ناراحتم واسه همین نمی رم به نظ ...

بنظرم برو الکی ۱۵ روز تنها بمونی چی بشه برادرشوهر کیلو چنده؟برو باهاش خصوصا اگه جایی ک داری میری میدونی تایم آزاد داره شوهرت میتونین کلی تفریح کنین و شاد باشین