2777
2789
عنوان

بچه خجالتی

260 بازدید | 8 پست

پسر من نزدیک 5 سالشه 

هر وقت هر جایی میریم یا کسی باهاش صحبت می کنه خودشو قایم می کنه حرف نمی زنه

اما خب بعد یکم وقت دیگه یخش باز میشه و شروع به صحبت می کنه

به نظرتون چیکارش کنم این قایم کردن خودش از سرش بیفته؟

سلام عزیزم منم بچگیم همینجوری بودم اینقدرخجالتی و کم روبودم بیرون که میرفتیم پشت سرمامانم قایم میشدم اصلانمیتونستم به کسی سلام کنم 

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم منم بچگیم همینجوری بودم اینقدرخجالتی و کم روبودم بیرون که میرفتیم پشت سرمامانم قایم میشدم ...

می دونم ولی زمان ما با حالا به نظرمفرق داره آخه این همه بهسون اهمیت بدیم اینقدر باهاشون حرف بزنیم و آزادشون بگذاریم آخرش اینجوری

وای یادمه یه سری بامامانم رفتیم خونه مامانبزرگم اینا بعدخالهامو ویه سری فامیل دیگه همه خونه مادربزرگم اینابودن خیلی شلوغ بودمن ازخجالت و کم رویی تاچندساعت تودستشویی قایم شده بودم هیچوقت یادم نمیره خیلی سخت گذشت بهم اصلاروم نمیشدولی الان نه اینقدرروم باهاشون بازشده راحت حرف میزنم باهاشون بنظرم مشاورم باهم برید خیلی خوبه که مثلامشاورراهکارراروبهت بگه که چه جوری برخوردکنی باهاش خیلی بهترمیشه اصلانگران نباش عزیزم

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤

بنظرم زیادم بد نیس که اولش یکم سفت باشه

بچه هایی که زود ارتباط میگیرن هم درمعرض اسیب وفریب هستن

بهش اعتماد به نفس بدین هم شما هم همسرتون

من دخترم سه سال ونیمه اولا سلام نمیداد باهاش حرف زدم وگفتم انقد کیف میکنم سلام میدی ولبخندمیزنی وازین حرفا

الان هرجا وارد شیم بلند سلام میده و اگه حواسشون نباشه انقد تکرار میکنه تاجواب بگیره😁

بعدم برمیگرده برا من وباباش لایک 👍نشون میده

هر وقتم پیشرفت داشت همونجا بهش لبخند بزنین و بهش نسون بدین که کارش خوب بوده