silaaaa مدیر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 61 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 31 پست به نظرتون میشه با یه مردی که قبلا ازدواجناموفق داشته و در حال حاضر با خانومای زیادی سر و کار داره بخاطر موقعیت اجتماعی و کارش،زندگی کرد ؟ 1397/12/18 | 06:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60607 خب عزیزم خیلی سخته شوهر آدم با خانومای مختلف دائم سر و کار داشته باشه ،سخت نیست به نظر شما؟ معتقدم خدا کنه ذات مرد وفادار باشه وگرنه تومحل کارشم خانم نباشه باز کار خودشو میکنه « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
silaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 61 از کجا معلوم. اون خانم خیانت کرده واقعا باید برین از خودخانم تحقیق کنید پرس و جو کنین ببینین ... بله ولی متاسفانه اون خانومو هیچ نشونه ای ،هیچ ادرسی ،هیچ تلفنی ازش ندارم وگرنه میرفتم صحبت پیکردم باهاش
یوکی7 عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 19391 مطمینی دلیل جداییش رو داره راست میگه، چون خیلیا با اینکه دلیل طلاق از خودشون بوده ولی به طرفه مقابل انگ رو میچسبونن
silaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 61 مطمینی دلیل جداییش رو داره راست میگه، چون خیلیا با اینکه دلیل طلاق از خودشون بوده ولی به طرفه مقابل ... فک کنم راست میگه ولی مطمئن نیستم
silaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 61 معتقدم خدا کنه ذات مرد وفادار باشه وگرنه تومحل کارشم خانم نباشه باز کار خودشو میکنه دقیقا واقعا حرفت به جا و درسته ....
یوکی7 عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 19391 فک کنم راست میگه ولی مطمئن نیستم خیلیییییییییی مواظب باش، یا نامزدی خیلی طولانی داشته باش که بشناسیش یا اصلا فراموشش کن
silaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 61 [QUOTE=84143755]خیلیییییییییی مواظب باش، یا نامزدی خیلی طولانی داشته باش که بشناسیش یا اصلا فراموشش کن [/QUOTEممنونم عزیزم چشم .تا ببینم خدا چی مییخواد
سيمرغ عضویت: 1397/12/06 تعداد پست: 1853 حتی اگه طرف مقابل بهش خیانت کرده باشه و این اتفاقی اونارو باهم دیده باشه ؟ بله
silaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 61 با مرد جماعت ايراني مطلقه نبايد ازدواج مجدد كرد آخه میدونی چیه خانومم ؟خیلی پسر موجه و خانواده دار و پولداریه .از همه مهم تر منم خیلی دوس داره ؟با توجه به شرایطی که من دارم بهتر از این کیس فک نمیکنمبازم پیدا کنم...
otoopia عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 4414 درسته ولی واقعا خیلی سخته کنار اومدن با این واقعیت مهم اینه که دلیل جدایی قبلیشون چی بودهولی توصیه میکم اشتباه منو تکرار نکناگر مجردی ترجیحا با مجرد ازدواج کن
otoopia عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 4414 آخه میدونی چیه خانومم ؟خیلی پسر موجه و خانواده دار و پولداریه .از همه مهم تر منم خیلی دوس داره ... فکرا تو خوب بکنبا مشاور صحبت کنهمسر منم همه چیزش عاااااااااااااااااااااااااااااالی بود ولی یه مشکل بزرگ داشت دروغگو بود
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60607 دقیقا واقعا حرفت به جا و درسته .... ❤️ « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
سيمرغ عضویت: 1397/12/06 تعداد پست: 1853 آخه میدونی چیه خانومم ؟خیلی پسر موجه و خانواده دار و پولداریه .از همه مهم تر منم خیلی دوس داره ... اهان خوب پس جاي تامل داره عزيزم و اينو هم بگم ٧٠٪ اين خوشبختي دست تو هست كه بساريشمن الان خيلي پشيمونم از ياقي بازيهايي كه سر مسايل بيخودي ير شونرم پياده ميكردم و ارامشو خوشبختيمونو خراب ميكردم اي كاش زمان به عقب برميگشت
سيمرغ عضویت: 1397/12/06 تعداد پست: 1853 فکرا تو خوب بکن با مشاور صحبت کن همسر منم همه چیزش عاااااااااااااااااااااااااااااالی بود ولی یه مش ... اين بعني همه اش مشكل!!!!