2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 31 پست
خب عزیزم خیلی سخته شوهر آدم با خانومای مختلف دائم سر و کار داشته باشه ،سخت نیست به نظر شما‌؟

معتقدم خدا کنه ذات مرد وفادار باشه وگرنه تو‌محل کارشم خانم نباشه باز کار خودشو میکنه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
از کجا معلوم. اون خانم خیانت کرده واقعا  باید برین از خودخانم تحقیق کنید پرس و جو کنین ببینین ...

بله ولی متاسفانه اون خانومو هیچ نشونه ای ،هیچ ادرسی ،هیچ تلفنی ازش ندارم وگرنه میرفتم صحبت پیکردم باهاش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با مرد جماعت ايراني مطلقه نبايد ازدواج مجدد كرد 

آخه میدونی چیه خانومم ؟خیلی پسر موجه و خانواده دار و پولداریه .از همه مهم تر منم خیلی دوس داره ؟

با توجه به شرایطی که من دارم بهتر از این کیس فک نمیکنم‌بازم پیدا کنم‌...

آخه میدونی چیه خانومم ؟خیلی پسر موجه و خانواده دار و پولداریه .از همه مهم تر منم خیلی دوس داره ...

فکرا تو خوب بکن

با مشاور صحبت کن

همسر منم همه چیزش عاااااااااااااااااااااااااااااالی بود ولی یه مشکل بزرگ داشت دروغگو بود

آخه میدونی چیه خانومم ؟خیلی پسر موجه و خانواده دار و پولداریه .از همه مهم تر منم خیلی دوس داره ...

اهان خوب پس جاي تامل داره عزيزم 

و اينو هم بگم ٧٠٪؜ اين خوشبختي دست تو هست كه بساريش

من الان خيلي پشيمونم از ياقي بازيهايي كه سر مسايل بيخودي ير شونرم پياده ميكردم و ارامشو خوشبختيمونو خراب ميكردم اي كاش زمان به عقب برميگشت