2777
2789
عنوان

چطوری پنهان کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 26 پست
من ک راه حلی ندارم برات فقط انشاءالله صحیح و سالم بیاد بغلت منم یکماه و نیم سقط کردم همش زیر دلم ...

اخی انشالله که خدا یه نی نی سالم بهت بده.من مهر ماه سقط کردم😭

میشه لطفا یهصلوات برای تو راهیم بفرستین.
وا مگه طلبکارن  یعنی چی، خب اگه نشد دوباره و دوباره..... به کسی ربطی نداره

شاید من حساسم یعنی میگی بگم😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مثل مادرم میدونمش بخاطر همون میگم حالا چیزی نگم قلب تشکیل شه بعد بگم خداشاهده که به مادرخودمم نمب ...

چ جالب 

خب پس نگو بذار زمان بگذره اگرم خودش فهمید که دیگه چاره ای نیست چون از دست تو خارجه 

میدونم عزیزم خدا بهت ارامش بده نگران بچه هم نباش انشالله قلبشم به امید خدا تشکیل میشه..در مورد گفتن ...

موندم چیکار کنم😭خیلی التماس دعا دارم

شاید من حساسم یعنی میگی بگم😢

نه حساس نیستی ی کم ذهنت منفی شده 

اگه دوست نداری نگو خیلیا نمیگن

من خودم ی بار سقط کردم پرستاره میگفت شما زیر 5 ماه اصلا حامله نیستید برا چی میرید به همه میگید که بعدا اذیت شید

چ جالب  خب پس نگو بذار زمان بگذره اگرم خودش فهمید که دیگه چاره ای نیست چون از دست تو خارجه&nbs ...

مامان خودم که باگذشت زمانم چیزی دستگیرش نمیشه چون راه دورم.ولی مادرشوهرم ۱۰۰درصد فهمیده ولی به روم نمیاره الان من پیش خودم مبگم که تو دلش میگه پس کی میخوان بهم بگن

نه حساس نیستی ی کم ذهنت منفی شده  اگه دوست نداری نگو خیلیا نمیگن من خودم ی بار سقط کردم پرستا ...

اخ گفتی حرف دله منم همینه

اخه این حجم استرس براچیه بیخیال☹یا بگو و خودتو راحت کن ای بابا🙁حتما عزیزم توهم دعام کن تو دلت نی نی ...

نمیدونم چم شده باورش برام سخته.....چشم عزیز دلم 😊