دیشب برا خواهرم یه خواستگار اومد خوب بود خانواده خوبی داره پولداره و خونه و ماشین هم داره اخلاقشم به نظر خوب میومد عقایدو فرهنگشونم نزدیک به خودمون بود.ولی بنده خدا یه کم فک پایینش جلو بود در کل قیافش معمولی بود یه آدم زحمتکش که از بچگی کار کرده بود کمک باباش خلاصه یه کم تو ذوق خواهرم خورد ولی بعدا که باهم حرف زدن گفت یه کم به دلم نشسته ولی میگفت شوهر تو قیافش بهتره منم بهش گفتم آدما رو باهم مقایسه نکن. اگه به دلت نشسته کم کم برات تبدیل به عشق میشه...حالا امشب شوهرم بهم میگه خواهرت بهتر از این بنده خدا براش پیدا میشه این یه کم قیافش نچسب بودشوهرمم اصلن حسود و این حرفا نیست خواهرمو مثل خواهر خودش میدونه منم همش فک میکنم که نکنه خواهرم حیف بشه رفتم تو فکر نمیدونم میخوام انتخاب درستی داشته باشه...به نظر شما قیافه بعد از یه مدت عادی میشه یا نه اصلن قیافه چقدر مهمه برا خودم زیاد مهم نبود در حد معمولی بود برام کافی بود.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فک جلورو راحت میبرن عقب، حدود ۶ماه تا ۱ سال زمان می بره.
بعد از سالها ازدواج بهت میگم، قیافه جز اخرین مواردی هست که اهمیت پیدا می کنه.
وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐
خوشگلي عادي ميشه اما زشتي نه روزي هزار تا تاپيك پشيموني همينجا ميخونيم!
افرین،حق مطلبو گفتی،منم همش میگفتن قیافه میخای چیکار مرد باید اخلاقش خوب باشه،عقدش شدم دیدم اخلاقشم خوب نیست،سرم کلاه رفت حسابی،تازه نیم کچل هم بود بعد یه هفته از عقد فهمیدم
گاه باید رویید از پس ان باران... گاه باید خندید ... بر غمی بی پایان....🦋